Εικόνες σοκ από την γέφυρα Κρυσταλλοπηγής Παραμυθιάς της Εγνατίας Οδού - Οι κατολισθήσεις «γυμνώνουν» την μια βάση



Ένα ανησυχητικό φαινόμενο κατέγραψε ο φωτογραφικός φακος, το απόγευμα της Τετάρτης στην βάση της γέφυρας Κρυσταλλοπηγής Παραμυθιάς της Εγνατίας Οδού.

Η βάση έχει θεμελιωθεί στον λεγόμενο «λάκο Κρυσταλλοπηγής» στον οποίο το τελευταίο διάστημα παρατηρείται κατολίσθηση των φερτών υλικών που χρησιμοποιήθηκαν για την θεμελίωση, λόγω των συνεχιζόμενων βροχοπτώσεων. Αποτέλεσμα όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, είναι η μία από τις δύο βάσεις να βρίσκεται πολύ κοντά στο σημείο που εξελίσσεται η κατολίσθηση.

Για το ποσό επικίνδυνο είναι, η paramythia-online.gr απεύθυνε σχετικό ερώτημα πριν λίγο στην Εγνατία ΑΕ, επισυνάπτοντας και τις φωτογραφίες, ενώ με εξαιρετικό ενδιαφέρον αναμένουμε την απάντηση.

Εκτος όμως από τον προφανή κίνδυνο, θα πρέπει να σημειωθεί πως όλα αυτά τα φερτά υλικά καταλήγουν στο ρέμα της κοινότητας στο οποίο πρόσφατα σημειώθηκαν πλημμυρικά φαινόμενα δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα στην Κρυσταλλοπηγή. Φωτογραφίες Παναγιώτης Τσουμέτης


 
Εικόνες σοκ από την γέφυρα Κρυσταλλοπηγής Παραμυθιάς της Εγνατίας Οδού - Οι κατολισθήσεις «γυμνώνουν» την μια βάση Εικόνες σοκ από την γέφυρα Κρυσταλλοπηγής Παραμυθιάς της Εγνατίας Οδού - Οι κατολισθήσεις «γυμνώνουν» την μια βάση Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 15, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.