Η Θεσπρωτή Ελπίδα Τόκα προκρίθηκε για τους τελικούς των Μεσογειακών αγώνων στίβου


Η Ελπίδα Τόκα προκρίθηκε για τους τελικούς των Μεσογειακών Αγώνων
Στην αφρόκρεμα των Βαλκανίων η αθλήτρια που κατάγεται από τα Σουλιωτοχώρια

Αξιόλογη εμφάνιση έκανε χτες (Τετάρτη 27 Ιούνη) η Ελπίδα Τόκα, στους 18ους Μεσογειακούς αγώνες στίβου, που διεξάγονται στην Ταραγόνα της Ισπανίας. Στους αγώνες, που ξεκίνησαν την Παρασκευή 22 Ιούνη και ολοκληρώνονται την Κυριακή 1 Ιούλη, η Ελληνική αποστολή παίρνει μέρος με συνολικά 39 αθλητές και αθλήτριες. Τα αγωνίσματα του στίβου ξεκίνησαν την Τετάρτη (27/5) με τη συμμετοχή 20 αθλητών και αθλητριών, μεταξύ των οποίων και η Ελπίδα Τόκα.

Η αθλήτρια του ΣΔΥ Αργολίδας, που κατάγεται από τη Σαμωνίβα Σουλίου, μετείχε στους προκριματικούς στο αγώνισμα των 400μ εμπόδια και τερμάτισε την κούρσα της στην 4η, με χρόνο 59,69. Με την επίδοση αυτή, η Ελπίδα Τόκα εξασφάλισε τη συμμετοχή της στον τελικό αγώνα των 400μ εμπόδια, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Ιούνη.

Στους Μεσογειακούς Αγώνες, μετείχαν αθλήτριες και αθλητές από τις παρακάτω Μεσογειακές χώρες: Αίγυπτος,, Αλβανία, Αλγερία, Ανδόρα, Βοσνία/Ερζεγοβίνη, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Κόσοβο, Κροατία, Κύπρος, Λίβανος, Λιβύη, Μάλτα, Μαρόκο, Μαυροβούνιο, Μονακό, Πορτογαλία, ΠΓΔΜ, Σαν Μαρίνο, Σερβία, Σλοβενία, Συρία, Τυνησία και Τουρκία.

Θερμά συγχαρητήρια στην Ελπίδα και καλή επιτυχία στον τελικό αγώνα, που διεξάγεται μεθαύριο.


Η Θεσπρωτή Ελπίδα Τόκα προκρίθηκε για τους τελικούς των Μεσογειακών αγώνων στίβου Η Θεσπρωτή Ελπίδα Τόκα προκρίθηκε για τους τελικούς των Μεσογειακών αγώνων στίβου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 28, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.