Δήμαρχος Ηγουμενίτσας: "Στοχεύουν στην διαγραφή της Ηγουμενίτσας από τον ακαδημαϊκό χάρτη"


Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση, σχετικά με το νομοσχέδιο που αφορά το Τμήμα του ΤΕΙ:

Η κατάθεση του νομοσχεδίου για την απορρόφηση του ΤΕΙ Ηπείρου από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στην Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή (ΚΕ.Ν.Ε.) της Βουλής είναι πλέον γεγονός. 
Το σχέδιο νόμου όπως και όλες οι προτάσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας μέχρι σήμερα, στοχεύουν στην διαγραφή της Ηγουμενίτσας από τον ακαδημαϊκό χάρτη.

Θεωρούμε ότι ο κ. Υπουργός και το περιβάλλον του εμπαίζουν την τοπική κοινωνία αναβάλλοντας την ίδρυση τμήματος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην Ηγουμενίτσα, στο άγνωστο μέλλον και μάλιστα υπό προϋποθέσεις. Το νομοσχέδιο κατατέθηκε χωρίς να ληφθούν υπόψη οι απόψεις των τοπικών φορέων και με τον Υπουργό να αρνείται πεισματικά την οποιαδήποτε συνάντηση με τους τοπικούς φορείς.

Καλούμε λοιπόν τους βουλευτές Θεσπρωτίας να μην παραπέμψουν στις καλένδες την ίδρυση Τμήματος ΑΕΙ στην Ηγουμενίτσα καθώς και τους τοπικούς φορείς να αντιληφθούν την κρισιμότητα της στιγμής και σε συνεργασία να διεκδικήσουμε το καθόλα δίκαιο αίτημά μας.


Δήμαρχος Ηγουμενίτσας: "Στοχεύουν στην διαγραφή της Ηγουμενίτσας από τον ακαδημαϊκό χάρτη" Δήμαρχος Ηγουμενίτσας: "Στοχεύουν στην διαγραφή της Ηγουμενίτσας από τον ακαδημαϊκό χάρτη" Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 28, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.