Όλη η Θεσπρωτία σε 3d



Μια χρονοβόρα και επαγγελματικά άπταιστη δουλειά έρχεται να κατακτήσει το ενδιαφέρον και να λύσει απορίες επίδοξων επισκεπτών στο νομό Θεσπρωτίας! 
Μετά λοιπόν από δύο ολόκληρα χρόνια φωτογραφήσεων, με πάνω από 120 πανοράματα και χιλιάδες φωτογραφίες, έρχεται επιτέλους στις οθόνες του υπολογιστή σας κάθε πτυχή του νομού Θεσπρωτίας σε 360°. 
Μέσω της ιστοσελίδας www.thesprotia3d.gr μπορεί ο καθένας να έρθει σε «άμεση» επαφή με τα τοπία, τα αξιοθέατα, τους αρχαιολογικούς χώρους, τις υπέροχες και πεντακάθαρες παραλίες, τα γραφικά και ιστορικά χωριά του νομού και όχι μόνο, αφού τα κείμενα που τα συνοδεύουν μπορούν να σας κατατοπίσουν για το ποια περιοχή σας ταιριάζει να επισκεφθείτε. 

Πρόκειται για μια πραγματικά εξονυχιστική, πρωτότυπη και μακροχρόνια δουλειά που με ζήλο και επιμονή κατάφερε να τελειοποιήσει ο φωτογράφος Γιώργος Μαλαμίδης. 
Στο συγκεκριμένο site αποδεικνύεται η επαγγελματική του δεινότητα ως προς τη φωτογραφία, καθώς και η αγάπη του για το λεγόμενο μικρό και συνάμα πανέμορφο κομμάτι της Ηπείρου. 
Σκοπός του βέβαια είναι η ανάδειξη της Θεσπρωτίας που ιδίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες αποτελεί πόλο έλξης για κάθε τουρίστα, εφόσον δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα νησιά που περιβάλλουν όλη την Ελλάδα. 
Αξίζει λοιπόν ο καθένας να επισκεφτεί το www.thesprotia3d.gr, γιατί ακόμα και οι κάτοικοι της Θεσπρωτίας σίγουρα θα αγνοούν κάποια μοναδικά μέρη στο νομό που θα έπρεπε να επισκεφτούν μια χαλαρή μέρα σαν εκδρομή! 


Όλη η Θεσπρωτία σε 3d Όλη η Θεσπρωτία σε 3d Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουλίου 01, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.