Το Σύγχρονο Ωδείο Ηγουμενίτσας ταξιδεύει…


Άλλη μια μελωδικά δημιουργική σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της και επίσημα για το Σύγχρονο Ωδείο Ηγουμενίτσας, με την συναυλία που διεξήχθη την Κυριακή 24/6, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ηγουμενίτσας «ΠΑΝΘΕΟΝ».

Τέσσερις διαφορετικές μουσικές συναυλίες, όπου μαθητές από το μουσικό φυτώριο του Άρη και της Μαρίας Μπέλλου, με κέφι, δεξιοτεχνία και αγάπη για την μουσική, μας χάρισαν όμορφες, συγκινητικές στιγμές και μας ταξίδεψαν στο δικό τους μελωδικό κόσμο.

Είχε προηγηθεί, βέβαια το Σάββατο, 23 Ιουνίου, η πτυχιακή εξέταση ωδικής της Μαριάννας Πεταλά, η οποία και αρίστευσε, αποσπώντας το «ΑΡΙΣΤΑ» από όλα τα μέλη της Επιτροπής, παρουσία εκπροσώπου του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Δικαιολογημένα, λοιπόν, η Μαριάννα εισέπραξε τα εύσημα όλων των παρευρισκόμενων.

Μπορεί, βέβαια, η σχολική χρονιά να τελείωσε, το καλοκαίρι, όμως, τώρα ξεκινάει για το Σ.Ω.Η.. Σύντομα, οι προχωρημένοι σε επίπεδο μαθητές κλασσικού πιάνου του ωδείου θα συμμετάσχουν σε σεμινάριο και διαγωνισμό κλασσικού πιάνου στους Παξούς, συνοδευόμενοι από το δάσκαλό τους, κ. Άρη Μπέλλο.

Τον Ιούλιο, το Σ.Ω.Η. φιλοξενείται στην παραλία της Πρέβεζας, σε μια μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία, που διοργανώνει ο Δήμος Πρέβεζας, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών πολιτιστικών του εκδηλώσεων.

Δικαιολογημένα, λοιπόν, όλο και περισσότεροι γονείς εμπιστεύονται τη μουσική παιδεία των παιδιών τους στα έμπειρα χέρια των δασκάλων του Σύγχρονου Ωδείου!!!

Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές του ωδείου, μικρούς και μεγάλους, στους δασκάλους και τη Δ/νση του Σύγχρονου Ωδείου Ηγουμενίτσας, που με σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή ανέβασαν τον πήχη ψηλά και μας κάνουν υπερήφανους που η φήμη του Σ.Ω.Η. ξεπέρασε τα θεσπρωτικά σύνορα!!!
Σ.Μ.
ένας λάτρης της μουσικής



Το Σύγχρονο Ωδείο Ηγουμενίτσας ταξιδεύει… Το Σύγχρονο Ωδείο Ηγουμενίτσας ταξιδεύει… Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουλίου 01, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.