Ευχαριστήριο Μπραΐμη για την ένταξη στο ΕΣΠΑ του σχολείου Bvlgari



Το κτίριο του πρώην σχολείου Βούλγαρη στην Παραμυθιά, είναι μέρος της ιστορίας της πόλης και άρρηκτα συνδεδεμένο με αυτή.

Ήρθε η ώρα μετά από προσπάθειες χρόνων, καθυστερήσεις και δυστοκίες για την επαναχρησιμοποίησή του.

Με την ευκαιρία της ένταξής του στο Πρόγραμμα ΕΠΑνΕΚ 2014-2020 αισθάνομαι την ανάγκη θερμά να ευχαριστήσω φορείς και πρόσωπα που συνέβαλαν σε αυτή την τόσο σημαντική επιτυχία.

Είναι εμφανές ότι με στοχευμένες ενέργειες και με την συνεργασία όλων έρχεται το επιθυμητό αποτέλεσμα .

Ευχαριστώ λοιπόν τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση, την Ειδική Γραμματέα ΕΤΠΑ & Ταμείου Συνοχής κα. Ευγενία Φωτονιάτα, τον Τοπικό Βουλευτή κ. Κάτση Μάριο, το Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας κ. Βασίλειο Μιχελάκη, τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Λώλο Ιωάννη καθώς επίσης και τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Επίσης τη ΜΟΔ Α.Ε και τους συμβατικούς ανάδοχους - αρχιτέκτονες μελετητές της μελέτης για το Σχολείο Βούλγαρη για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Τέλος, ευχαριστώ όλους τους υπαλλήλους του Δήμου Σουλίου και ιδιαίτερα τις τεχνικές υπηρεσίες που εργάστηκαν με μεράκι ώστε να κατατεθεί η συγκεκριμένη πρόταση.

Το Δημοτικό Συμβούλιο, του Δήμου που ομόφωνα και άμεσα πέρασε τις απαραίτητες αποφάσεις.

Κλείνοντας θα ήθελα να τονίσω ότι είναι απόλυτα σίγουρο ότι οι ευχές όλων των δημοτών δημιούργησαν ούριο άνεμο στο ταξίδι της πρότασης .

Το εγχείρημα δεν ήταν καθόλου εύκολο και έχουμε δρόμο ακόμη, η αρχή όμως έγινε και είναι σίγουρο ότι θα το παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις.


 
Ευχαριστήριο Μπραΐμη για την ένταξη στο ΕΣΠΑ του σχολείου Bvlgari Ευχαριστήριο Μπραΐμη για την ένταξη στο ΕΣΠΑ του σχολείου Bvlgari Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 03, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.