Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου είχαν οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων Πρέβεζας, Άρτας και Θεσπρωτίας


Τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη επισκέφτηκαν την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων Ηπείρου, κ. Ιωάννης Μπούρης (Επιμελητήριο Πρέβεζας), κ. Ιωάννης Γκολομάζος (Επιμελητήριο Άρτας) με επικεφαλής τον Πρόεδρο Επιμελητηρίων Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Πάσχο (Επιμελητήριο Θεσπρωτίας), στα πλαίσια των θεσμικών επαφών του νεοσύστατου Οργάνου, του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Ηπείρου, που αποστολή έχει τον συντονισμό των δράσεων των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας.
Ο Περιφερειάρχης αφού καλωσόρισε τους Προέδρους των Επιμελητηρίων και άκουσε με προσοχή τους προβληματισμούς και τις απόψεις τους, τόνισε ότι η Περιφέρεια Ηπείρου είναι στη διάθεση των Επιμελητηρίων για οποιαδήποτε αξιοποίηση ευκαιριών προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης των δραστηριοτήτων των επιχειρήσεων της περιοχής.


 

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

× ISB Service
Από το Blogger.