Δήμος Ηγουμενίτσας: 10.000€ για χημικές τουαλέτες στο Δρέπανο το Νοέμβριο!!!


Ενοικίαση πέντε χημικών τουαλετών για διάστημα 3  μηνών,  συνολικού προϋπολογισμού 9.920,00€,  συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α 24% , με απευθείας ανάθεση, αποφάσισε ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας, ώστε να τοποθετηθούν στην παραλία του Δρεπάνου.

Και ενώ στο άκουσμα της παραπάνω είδησης θα έπρεπε να συγχαρούμε την Δημοτική Αρχή Ηγουμενίτσας, η προχειρότητα, η αδιαφορία και ο μη προγραμματισμός των υποχρεώσεών της, δεν μας το επιτρέπει.

Και αυτό διότι η απόφαση έχει ημερομηνία 7 Αυγούστου 2018.


Πράγμα που σημαίνει πως οι τουαλέτες θα παραμείνουν στο σημείο από τα μέσα Αυγούστου (και όχι από την 1η Ιουνίου όπως έχουν υποχρέωση από το πρόγραμμα Γαλάζιες Σημαίες) μέχρι και στις 7 Νοεμβρίου!!!

Ακόμα και πρόβλεψη για τη δέσμευση ποσού είχαν ξεχάσει να καταγράψουν στον προϋπολογισμό, με αποτέλεσμα η χρηματοδότηση να γίνει από τον ΟΛΗΓ.

Το ότι κάθε χρόνο ξεχνάνε τις υποχρεώσεις τους, με αποτέλεσμα να προσφεύγουν στην επείγουσα διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, αν και βρίσκονται λίγους μήνες πριν τη λήξη της θητείας τους, δεν μπορεί να θεωρείται πλέον σύμπτωση.



Δήμος Ηγουμενίτσας: 10.000€ για χημικές τουαλέτες στο Δρέπανο το Νοέμβριο!!! Δήμος Ηγουμενίτσας: 10.000€ για χημικές τουαλέτες στο Δρέπανο το Νοέμβριο!!! Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Αυγούστου 28, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.