Σε λειτουργία νέα ιατρικά μηχανήματα στο Νοσοκομείο Φιλιατών



Σε λειτουργία τέθηκαν στο Νοσοκομείο Φιλιατών ορθοπαντογράφος, βρογχοσκόπιο και μηχάνημα αιμοκάθαρσης.

Συγκεκριμένα :

Εγκαταστάθηκε στο ΤΕΠ Ηγουμενίτσας ο ορθοπαντογράφος ο οποίος πρόσφατα δωρίθηκε στο Νοσοκομείο από την «Σύγχρονη Διαγνωστική ΑΕ» . Παράλληλα ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση 3 οδοντιατρικών εδρών και άμεσα επαναλειτουργεί πλήρως το οδοντιατρικό τμήμα .

Νέο βρογχοσκόπιο με εικόνα υψηλής ευκρίνειας HD που ενσωματώνει την σύγχρονη τεχνολογία της χρωμοενδοσκόπησης για καλύτερο εντοπισμό των ενδοβρογχικών βλαβών και της αγγείωσης του βρογχικού βλεννογόνου τέθηκε σε λειτουργία στο πνευμονολογικό ιατρείο του Νοσοκομείου .

Τέλος, νέο μηχάνημα αιμοκάθαρσης σύγχρονης τεχνολογίας με δυνατότητα online αιμοκάθαρσης παρελήφθη, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό μηχανημάτων σε 15, δίνοντας έτσι την δυνατότητα εξυπηρέτησης περισσότερων συμπολιτών μας .

Το εν λόγω μηχάνημα χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Ηπείρου (ΣΑΕΠ 530 ).

Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου στοχεύουν στην συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στην περιοχή .

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΔΕΡΔΕΜΕΖΗΣ


Σε λειτουργία νέα ιατρικά μηχανήματα στο Νοσοκομείο Φιλιατών Σε λειτουργία νέα ιατρικά μηχανήματα στο Νοσοκομείο Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Αυγούστου 28, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.