ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ



Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέων Οργάνων του Συλλόγου.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στο Γραφείο του Συλλόγου, Κτίριο Ε.Ι.Ν. (Παλιά Μαθητική Εστία), 28ης Οκτωβρίου 11, 2ος Όροφος, και ώρες 11:00 π.μ μέχρι 14:00 μ.μ.

Η εκλογική διαδικασία αφορά:
1. Την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου
2. Την εκλογή Εξελεγκτικής Επιτροπής

Τα μέλη του Συλλόγου που ενδιαφέρονται να δηλώσουν υποψηφιότητα στην εκλογική παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τα μέλη του Δ. Σ. στα παρακάτω τηλέφωνα:

Βαρβέλης Άγγελος: 694 57 51 665
Βρακά Σταυρούλα: 690 66 90 196
Τούλας Προκόπης: 694 60 87 641

Δηλώσεις υποψηφιοτήτων θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 21:00.


Μήνυμα απερχόμενου Δ. Σ.

Τα μέλη του απερχόμενου Δ. Σ. θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλες της Τρίτεκνες οικογένειες που στήριξαν το Σύλλογο στα 2 αυτά χρόνια. Θα θέλαμε να σας παροτρύνουμε να πάρετε μέρος στην εκλογική διαδικασία, είτε ως υποψήφιοι για τα συλλογικά όργανα είτε με το να δώσετε το παρών την ημέρα τον εκλογών.

Ο Σύλλογος μας εξυπηρετεί μια μεγάλη σε έκταση περιοχή.

Τα μέλη του παρόντως Δ. Σ. ήμαστε στην πλειοψηφία μας κάτοικοι του Δήμου Ηγουμενίτσας, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορέσουμε να προβάλλουμε το Σύλλογο (ο οποίος εξυπηρετεί μια πολύ μεγάλη σε έκταση περιοχή) όσο θα θέλαμε, εκτός της πόλης της Ηγουμενίτσας.

Για την καλύτερη λειτουργία του Συλλόγου και να ξεπεραστούν και οι δυσκολίες που υπήρχαν τα προηγούμενα 2 χρόνια, πιστεύουμε ότι στο νέο Δ. Σ. που θα εκλεγεί θα πρέπει να εκπροσωπούνται όλες οι περιοχές του Ν. Θεσπρωτίας. Θα χαρούμε να δούμε υποψήφιους άλλα και να εκλέγονται μέλη στο Δ. Σ. του Συλλόγου οικογένειες που κατοικούν στο Δήμο Σουλίου, στο Δήμο Φιλιατών, στην Πέρδικα, στα Σύβοτα κτλ.

Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019.

Με εκτίμηση,
τα μέλη του Δ. Σ. του
Συλλόγου Γονέων με Τρία Παιδιά Ν. Θεσπρωτίας
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιανουαρίου 31, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.