Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου ο Νίκος Αθανασίου





Αγαπητοί Φίλες και Φίλοι, Συμπολίτισσες και Συμπολίτες του Δήμου Σουλίου,

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄ βαθμού έχει την ιδιαιτερότητα να αποτελεί έναν θεσμό «λαϊκό», που ανήκει σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά. Είναι ένα πεδίο δημιουργίας, συνεργασίας και ενότητας, απαγκιστρωμένο από πολιτικές παρατάξεις και χρώματα.

Από παιδί έχω μάθει να μιλάω μαζί σας με την γλώσσα της καρδιάς, κοιτάζοντας σας κατάματα. Ο ξύλινος πολιτικός λόγος άλλωστε δεν μου ταιριάζει, γιατί είμαι ένα κομμάτι δικό σας. Γέννημα θρέμμα της μαρτυρικής Παραμυθιάς, μεγαλωμένος στα γραφικά σοκάκια της.

Υπηρετώ την τοπική αυτοδιοίκηση και γνωρίζω καλά τις ανάγκες, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις προοπτικές ανάπτυξης του τόπου μας, του Δήμου Σουλίου. Όλα αυτά τα χρόνια είχα την ευκαιρία να αναπτύξω μαζί σας μία σχέση προσωπική, μία σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, μα πάνω απ΄ όλα στην ειλικρίνεια. Πάντοτε είχα σαν αρχή και βασικό στόχο το καλό του δήμου μας, το κοινό καλό. Είχα όμως και την ευκαιρία να αποκτήσω την κατάλληλη εμπειρία, ώστε να είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω τα προβλήματα του τόπου μας.

Αγαπητοί Φίλες και Φίλοι,

θέλω να μοιραστώ μαζί σας την απόφαση μου να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο Σουλίου έχοντας την πεποίθηση ότι θα πορευτούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, τιμώντας με, με την εμπιστοσύνη σας για να κατακτήσουμε ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ καλύτερο, για εμάς και τα παιδιά μας, ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ελπίδας, ανάπτυξης και δημιουργίας.

Έχοντας πλήρη συνείδηση της σημασίας τους εγχειρήματος αυτού, όπως προστάζει ο «Κλεισθένης»,

Απευθύνομαι στους πολίτες που αποτελούν την ζωντανή ιστορία του τόπου μας,

Απευθύνομαι στους νέους που ενσαρκώνουν την ελπίδα και την αισιοδοξία,

Απευθύνομαι στους πολίτες που μας ενώνουν οι αναμνήσεις, τα όνειρα και οι προσδοκίες μας,

Απευθύνομαι στους πολίτες που πιστεύουν στο Μέλλον και στην προοπτική για την επόμενη μέρα του Δήμου μας, σε μια προσπάθεια ισόρροπης ανάπτυξης σε όλη την επικράτειά του.

Σέβομαι την διαφορετικότητα και την αντίθετη άποψη, θα επιδιώξω την σύνθεση, τις ευρύτερες συναινέσεις γιατί πιστεύω ότι με την συνεννόηση και την ειλικρίνεια μπορούμε να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά σε δύσκολες προκλήσεις που θα έρθουν.

Είμαι ευτυχής που στην απόφαση μου αυτή βρήκα συνοδοιπόρους, συνεργάτες με όνειρα για τον τόπο μας, που είναι η κύρια πηγή έμπνευσης για μας που ζούμε στο Δήμο Σουλίου και θα κάνουμε το καθετί για να φτιάξουμε το Δήμο μας, ομορφότερο, καλύτερο, φιλόξενο. Παίρνω δύναμη από τους συνεργάτες μου, να συνεχίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ενωμένοι αφήνοντας στην άκρη τα κομματικά στεγανά και να διεκδικήσουμε ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ καλύτερο για όλους μας. «Είμαι, γιατί είμαστε».

Η πρωτοβουλία μου να θέσω την υποψηφιότητά μου ενώπιον της κρίσης σας, συνιστά και προσωπικό στοίχημα για την υπέρβαση των προβλημάτων, την βελτίωση της καθημερινότητας, την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, την ανάδειξη ενός νέου μοντέλου άσκησης αυτοδιοικητικής εξουσίας, που θα βασίζεται στο τρίπτυχο των αρχών της Ενότητας, της Συνεργασίας και της Αποφασιστικότητας .

Ως δημοτική ομάδα στοχεύουμε και διεκδικούμε με την ψήφο σας, να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο δυνατό βαθμό όλους τους δημότες – πολίτες και τους φορείς, ακούγοντας και ενσωματώνοντας τις προτάσεις τους. Γνωρίζουμε ότι σήμερα οι παράγοντες της επιτυχίας είναι περισσότεροι και πολύ πιο σύνθετοι από ότι ήταν πριν από μερικά χρόνια.

Με βάση το νέο μοντέλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης», ανάλογες προθέσεις εξέφρασαν τις προηγούμενες ημέρες και άλλοι συνυποψήφιοι. Χαιρετίζω αυτές τις υποψηφιότητες, πιστεύοντας ακράδαντα ότι ο υγιής ανταγωνισμός αποτελεί ουσιώδες γνώρισμα της Δημοκρατίας. Ευχή μου -ανεξάρτητα από την πρόθεση που έχει καθένας- το αποτέλεσμα να είναι προς όφελος του Δήμου μας.

Με τη δύναμη του Θεού και με τη στήριξη όλων των Πολιτών, η πορεία μας στο Δήμο Σουλίου ξεκινάει επίσημα σήμερα.

Γιατί ο Δήμος Σουλίου Αξίζει για εμάς τα Πάντα

Γιατί Όλοι Μαζί Μπορούμε



Σας ευχαριστώ,

Νίκος Γ. Αθανασίου

Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Σουλίου

Επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού

Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου ο Νίκος Αθανασίου Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου ο Νίκος Αθανασίου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιανουαρίου 31, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.