Κοίτα ποιος μιλάει - Απάντηση του Σταύρου Κωστάρα στον Γιώργο Ντάνη



Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές χάνεται το μέτρο!

«Λαϊκισμός και λασπολογία εναντίον του Πολιτικού Λόγου» είναι ο τίτλος του άρθρου που δημοσίευσε ο Γιώργος Ντάνης.

Όντως η αντιπαράθεση δύο διαφορετικών κόσμων, δύο διαφορετικών τρόπων πολιτεύεσθαι, είναι διαρκής στις μέρες μας. Και παρότι δεν νιώθουμε όλοι την ανάγκη να το κάνουμε, οφείλουμε διαρκώς να προσδιορίζουμε, με τις πράξεις και τα λεγόμενά μας, ποιον τρόπο πρεσβεύουμε.

Τίθεται όμως ένα αναπόφευκτο ερώτημα, το οποίο εισέρχεται στο μυαλό κάθε νέου ανθρώπου που κατοικεί στον Δήμο μας.

Κοίτα ποιος μιλάει?

Προφανώς ο αγαπητός Γιώργος εμπνεύστηκε το κείμενο που δημοσίευσε, όταν το πρωί ξύπνησε να πάει στην θέση εργασίας στην οποία διορίστηκε «αξιοκρατικά», άνευ κριτηρίων και προσόντων!

Άλλη εκδοχή είναι η δημοσίευση αυτή να αποτελεί συμβατή του υποχρέωση προς το Κέντρο Αστικής Μεταρρύθμισης (ΚΕ.ΑΣ.Μ), το οποίο και εκπροσωπεί. Το μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα κέντρο αυτό ιδρύθηκε το 2015 από τον κ. Χουντή Ιωάννη και ανάμεσα στους σκοπούς του είναι: «Η παραγωγή πολιτικών μελετών και προτάσεων και η ιδεολογική ανασυγκρότηση του Νεοφιλελευθερισμού στην Ελλάδα». (www.keasm.gr)

Τρίτη και τελευταία εκδοχή είναι η «εξόφληση» της υποχρέωσης απέναντι στη δημοτική αρχή, για τα 5 χρόνια αμειβόμενης εργασίας ως Επιστημονικός Συνεργάτης του Δημάρχου. Άλλωστε, τώρα που φαίνεται ότι δεν θα υπάρξει συνέχεια, έχει υποχρέωση να υπερασπιστεί τα τείχη που πέφτουν.

Υπάρχει βέβαια και η εκδοχή της έναρξης της προεκλογικής εκστρατείας του στενού του συγγενικού προσώπου, το οποίο με την εκλογή του ως δημοτικός σύμβουλος «φρόντισε» και για την τακτοποίηση του στη θέση του Επιστημονικού Συνεργάτη.

Τα μαθήματα λοιπόν αλλού αγαπητέ Γιώργο. Ο λαϊκισμός, και οι εκλογικές αυτές μέθοδοι, πρεσβεύονται από τις αντιλήψεις και τις μεθοδεύσεις της παράταξης εσύ που εκπροσωπείς!

Σταύρος Κωστάρας
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
με τον συνδυασμό
Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία

Κοίτα ποιος μιλάει - Απάντηση του Σταύρου Κωστάρα στον Γιώργο Ντάνη Κοίτα ποιος μιλάει - Απάντηση του Σταύρου Κωστάρα στον Γιώργο Ντάνη Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 07, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.