Γιάννης Γόγολος: Καλώ όλους τους συνυποψήφιους, να αντιπαρατεθούμε παραγωγικά με επιχειρήματα και προτάσεις


Βρισκόμαστε μόλις δυόμιση μήνες από την 26η Μαΐου, ημέρα που θα γίνουν οι Αυτοδιοικητικές Δημοτικές εκλογές.

Είμαι από αυτούς που πιστεύουν, πως το μέλλον της τοπικής αυτοδιοίκησης ανήκει σε αυτούς που θέλουν και μπορούν να αλλάξουν το Δήμο Ηγουμενίτσας.

Έτσι με εφόδιο την αυτοδιοικητική μου εμπειρία και τη γνώση ότι κανείς δεν θα κάνει τη ζωή μας καλλίτερη, αν δεν το επιδιώξουμε οι ίδιοι και αν δεν προσπαθήσουμε γι αυτό, απηύθυνα αγωνιστικό κάλεσμα προς τους συμπολίτες, από κοινού να προετοιμάσουμε ως συνδυασμός πλέον, τη δημιουργία ενός «έξυπνου Δήμου», πλήρως ψηφιοποιημένου με την χρήση των νέων τεχνολογιών. Ενός Δήμου σύγχρονου, με πολιτισμό και ταυτότητα. Ενός Δήμου με προοπτική. Ενός Δήμου που μας αξίζει.

Η ανταπόκριση ήταν πολύ μεγάλη. Από όλες τις ηλικίες, από κάθε κοινωνική τάξη, με κάθε επίπεδο μόρφωσης, αφήνοντας κατά μέρος τις πολιτικές πεποιθήσεις.

Έτσι δημιουργήθηκε η «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»

Στην αφετηρία για τις εκλογές βρίσκεται η «ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ» με επικεφαλής τον κ. Θωμά Δημητρίου

Η «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» υπό την καθοδήγηση του κ. Δήμα Θεόδωρου

Ο κ. Λώλος Ιωάννης, Δήμαρχος από το 2014, επικεφαλής του συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ»

Καλώ όλους τους συνυποψήφιους, να αντιπαρατεθούμε παραγωγικά με επιχειρήματα και προτάσεις οι τρεις πρώτοι συνδυασμοί και ο κ. Λώλος για το τι έπραξε πέντε χρόνια τώρα και τι υπολείπεται να κάνει.

Θεωρώ πως είναι αναγκαίο, να μιλήσουμε στο επόμενο διάστημα για πολιτικές και δράσεις όχι με αναφορές στα κόμματα πλέον, αλλά να εστιάσουμε σε εκείνες, που στην τοπική αυτοδιοίκηση αποκτούν νόημα, όταν έχουν αποτέλεσμα προς όφελος των πολιτών.

Η αντιπαράθεσή μας ας γίνει λοιπόν, για την προοπτική ανάπτυξης του τουρισμού και του πρωτογενούς τομέα. Τη βιώσιμη και αειφόρο ανάπτυξη που είναι συνδεδεμένη με την ποιότητα ζωής των πολιτών. Για την αξιοποίηση κάθε δυνατότητας που μας δίνει το φυσικό περιβάλλον και η γεωγραφική θέση του Δήμου.

Να διαμορφώσουμε προτάσεις και μελέτες για έργα, με κριτήριο τη λύση των πολλών προβλημάτων του Δήμου, ώστε να καταστούν ώριμα από όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία εντός και εκτός Ελλάδος.

Να συμφωνήσουμε πως η διαχείριση των απορριμμάτων, είναι ένα σύγχρονο πρόβλημα και πως η ανακύκλωση πρέπει να γίνει μια καλή πρακτική για μικρούς και μεγάλους.

Να αναζητήσουμε λύσεις για τα κυκλοφοριακά προβλήματα στην πόλη της Ηγουμενίτσας. Να συζητήσουμε για τα προβλήματα των χώρων στάθμευσης. Να δημιουργήσουμε τις συνθήκες ώστε το παρκάρισμα να μην είναι εμπόδιο στις αγορές μας από τις τοπικές επιχειρήσεις. Να παραδειγματιστούμε από άλλους για τις πρακτικές τους στην οικολογική μετακίνηση. Να βάλουμε πλέον το ποδήλατο στη ζωή μας, όχι μόνο σαν αναψυχή και άθληση, αλλά ως μετακίνηση στην καθημερινότητά μας.

Να καταθέσουμε προτάσεις για τη δημιουργία χώρων δημιουργικής απασχόλησης για όλη την οικογένεια. Από τα υπαίθρια όργανα γυμναστικής για τους μεγάλους και τις παιδικές χαρές για τα παιδιά, έως τα πράσινα σημεία μέσα στον αστικό ιστό για τη γιαγιά και τον εγγονό, που για αρκετές ώρες την ημέρα έχει την ευθύνη της απασχόλησής του.

Να σχεδιάσουμε τους αθλητικούς χώρους, ώστε αναβαθμισμένες πλέον να πληρούν τις προδιαγραφές για τη οργάνωση διεθνών αγώνων, με όφελος την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού.

Με ποιον τρόπο θα βρουν έκφραση η μουσική, το θέατρο, οι τέχνες και η δημιουργία των συμπολιτών μας στο Δήμο μας;

Να πρωταγωνιστήσουμε στην ανθρωπιά, με προγράμματα και πρακτικές για τους συμπολίτες που έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη. Από κοινού και όχι αποσπασματικά να συνδράμουμε στους άστεγους και τους πεινασμένους που είναι δίπλα μας πλέον.

Η κοινωνία και οι πολίτες ξεπερνούν τους συνδυασμούς και τις παρατάξεις που δεν τους ακούνε.

Καλό και έντιμο εκλογικό αγώνα εύχομαι.
Γιάννης Γόγολος: Καλώ όλους τους συνυποψήφιους, να αντιπαρατεθούμε παραγωγικά με επιχειρήματα και προτάσεις Γιάννης Γόγολος: Καλώ όλους τους συνυποψήφιους, να αντιπαρατεθούμε παραγωγικά με επιχειρήματα και προτάσεις Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 07, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.