Παραμυθιά: Το εργατικό κέντρο ζητά να συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο η παράταση του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας



Κύριε Πρόεδρε Αιτούμαστε την άμεση συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο την παράταση του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας για το Δήμο Σουλίου. Όπως γνωρίζεται οι εργαζόμενοι που απασχολούνται στο συγκεκριμένο πρόγραμμα καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες του Δήμου, σε τομείς και υπηρεσίες που είναι αναγκαίοι, αλλά υποστελεχoμένοι, για την εύρυθμη και αξιοπρεπή λειτουργιά του Δήμου και κατ' επέκταση των υπηρεσιών προς τους δημότες.

Για το λόγο αυτό ζητάμε από τη δημοτική αρχή να προβεί σε όλες εκείνες τις απαραίτητες ενέργειες που χρειάζονται για να παραταθεί το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας. Σας γνωρίζουμε ότι τέτοια απόφαση έχει ληφθεί για τα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας στην δασοπροστασία-πυροπροστασία και στις δομές μεταναστών (hot-spot). Αναμένεται εντός των ημερών η υπογραφή της ΚΥΑ.
Παραμυθιά: Το εργατικό κέντρο ζητά να συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο η παράταση του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας Παραμυθιά: Το εργατικό κέντρο ζητά να συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο η παράταση του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαρτίου 06, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.