Ευχαριστήρια επιστολή από το Α' Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας



Ως Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω την Περιφερειακή ενότητα Θεσπρωτίας και ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Θωμά Πιτούλη, την Ιερά Μητρόπολη Παραμυθίας Γηρομερίου & Πάργας, την πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ηγουμενίτσας κ. Χριστίνα Τζέλλου, τον υποψήφιο Δήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Γόγολο Ιωάννη, το πρατήριο υγρών καυσίμων CYCLON του κ Θωμάζου Σάββα, γιατί μετά από σχετικό αίτημά μας ανταποκρίθηκαν άμεσα και κάλυψαν τα έξοδα της μετάβασης των μαθητών του σχολείου μας καθώς και των συνοδών τους εκπαιδευτικών, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Ρομποτικής 2019 στην Αθήνα.
Επίσης ευχαριστώ ολόθερμα τους συμπολίτες μας: Έπιπλα Γεωργίου που χορήγησε το γήπεδο ρομποτικού ποδοσφαίρου, τον κ. Βασίλη θ. Ρίζος « ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ» για τις μπλούζες που προσέφερε, τον κ. Κατσιμπόκη Δημήτρη «Sky in the Limit» για τα βίντεο, την επιχείρηση «ΤΥΠΟΡΓΑΝΩΣΗ» για τις αφίσες και τις εκτυπώσεις, τον ΔΙΑΥΛΟ PC CENTER-Παραμυθιάς, για την τεχνική υποστήριξη.
Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία στην οποία βρίσκεται η πατρίδα μας γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο να βρεθούν από τις σχολικές μας μονάδες ακόμα και τέτοια μικρά ποσά ώστε να καλυφθούν αντίστοιχα έξοδα.
Θεωρούμε όμως ότι η επένδυση στη γνώση και στην εκπαίδευση είναι πολύ σημαντική υπόθεση για τη χώρα μας τη συγκεκριμένη εποχή, καθώς μακροπρόθεσμα δημιουργεί πολλαπλασιαστικά αναπτυξιακά αποτελέσματα και ανταποδίδει ποικιλοτρόπως στην κοινωνία μας τις όποιες επιχορηγήσεις προσφέρονται.
Εκ μέρους του συλλόγου διδασκόντων του σχολείου μας ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά για την προσφορά αυτή και ευελπιστούμε ότι και άλλοι φορείς της περιοχής μας θα ανταποκριθούν θετικά σε ανάλογες πρωτοβουλίες του σχολείου μας.

Ο Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας
Γεώργιος Κύλλας
Ευχαριστήρια επιστολή από το Α' Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας Ευχαριστήρια επιστολή από το Α' Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 15, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.