Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ;

Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ;


Τις επόμενες τοποθετήσεις προσώπων σε κρίσιμες θέσεις του ΚΙΝΑΛ, αναμένουν από τον Νίκο Ανδρουλάκη τα στελέχη του κόμματος, μετά τον ορισμό επικεφαλής του Μιχάλη Κατρίνη ως επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, του Κώστα Σκανδαλίδη και της Νάντιας Γιαννακοπούλου ως κοινοβουλευτικών εκπροσώπων και της Ευαγγελίας Λιακούλη ως γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, για τη θέση του εκπροσώπου τύπου επικρατέστερος θεωρείται ο βουλευτής Χαλκιδικής Απόστολος Πάνας.

Για διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας συζητείται το όνομα του στενού φίλου του Κώστα Σκανδαλίδη, Βαγγέλη Αργύρη, καθώς και αυτό του πρώην βουλευτή και υπουργού Πάρι Κουκουλόπουλου, ο οποίος είχε στηρίξει τον κ. Ανδρουλάκη στις εκλογές για την ηγεσία του κόμματος. 

Τέλος, Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής είναι πιθανό να αναλάβει ο Ανδρέας Σπυρόπουλος.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης σχεδιάζει να συγκαλέσει συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής στις αρχές του επόμενου έτους. 

Ο νυν γραμματέας της Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο οποίος είχε στηρίξει τον Γιώργο Παπανδρέου, είναι πιθανό να παραμείνει στη θέση του αν και έχει διαμηνύσει ότι θα διευκολύνει εφόσον ζητηθεί η παραίτηση του.
Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ; Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ; Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 20, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.