Γιάννης Γόγολος: "Όλοι μαζί να αλλάξουμε το Δήμο Ηγουμενίτσας"

Γιάννης Γόγολος: "Όλοι μαζί να αλλάξουμε το Δήμο Ηγουμενίτσας"


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ
του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Γιάννης Κων. Γόγολος

Χαιρετίζω μετά την ανακοίνωση των δυο παρατάξεων του Δήμου Αρταίων της κ.Ταπραντζή και του κ. Παπαλέξη για την κοινή κάθοδο τους στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη του 2023.
Μετά την συμφωνία για κοινή κάθοδο στο Δήμο Ιωαννιτών και όπως επίσης και στο Δήμο Ζίτσας, σήμερα ήρθε και η πρωτεύουσα του Νομού Άρτας.
Όπως καταγράφηκε στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου το 2019 όπου υπήρχαν συνεργασίες χωρίς κομματικές αντιλήψεις, αλλά από την βάση των τοπικών κοινωνιών επιτεύχθηκαν υψηλά ποσοστά όπως αυτά καταγράφηκαν.
Το πρόσταγμα της κοινωνίας πλέον είναι τόσο φανερό που πρέπει να γίνει συμμαχία ανάμεσα στους πολίτες και όχι των κομμάτων.
Έχω, επισημάνει με ανακοίνωση μου σε κοινή πορεία των πολιτών ενάντια της σημερινής Δημοτικής Αρχής που έχει φέρει το Δήμο στο τέλμα του.
Κάνω δημόσιο κάλεσμα στους συμπολίτες μας να ξαναφέρουμε το Δήμο Ηγουμενίτσας στην θέση που του αρμόζει, στην ανάπτυξη την ευημερία και τον σεβασμό προς τον πολίτη.
Καλώ τις παρατάξεις να υιοθετήσουν αυτήν την πρακτική για τις επικείμενες εκλογές και να απαγκιστρωθούν από τις κομματικές αντιλήψεις και αγκυλώσεις.
Όλοι μαζί να αλλάξουμε το Δήμο Ηγουμενίτσας…
Γιάννης Γόγολος: "Όλοι μαζί να αλλάξουμε το Δήμο Ηγουμενίτσας" Γιάννης Γόγολος: "Όλοι μαζί να αλλάξουμε το Δήμο Ηγουμενίτσας" Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Οκτωβρίου 12, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.