Προσπάθησαν να δωροδοκήσουν αστυνομικούς και συνελήφθησαν

Προσπάθησαν να δωροδοκήσουν αστυνομικούς και συνελήφθησαν


Συνελήφθησαν χθες (09-05-2023) το βράδυ στην Πρέβεζα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας δύο ημεδαποί, κατηγορούμενοι - κατά περίπτωση - για απόπειρα δωροδοκίας, απείθεια και επικίνδυνη οδήγηση.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες επέβαιναν ως οδηγός και συνεπιβάτης σε δίκυκλο μοτοποδήλατο, έχοντας μαζί τους και δεύτερο συνεπιβάτη, όταν ο οδηγός δε συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς προσπάθησε να διαφύγει το έλεγχο.

Οι αστυνομικοί ακολούθησαν το μοτοποδήλατο και το ακινητοποίησαν σε κοντινή απόσταση, προβαίνοντας στη σύλληψη του οδηγού αλλά και ενός εκ των συνεπιβατών, ο οποίος επιχείρησε να προσφέρει στους αστυνομικούς χρηματικό ποσό 50 ευρώ, προκειμένου να παραλείψουν τις νόμιμες ενέργειες σε βάρος τους.

Βεβαιώθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα για τις παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.
Προσπάθησαν να δωροδοκήσουν αστυνομικούς και συνελήφθησαν Προσπάθησαν να δωροδοκήσουν αστυνομικούς και συνελήφθησαν Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 10, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.