ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ 2 - ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ 2 - ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ


Μεσούσης της προεκλογικής περιόδου και του «πυρετού» ανακοινώσεων υποψήφιων συμπολιτών μας, που πρόκειται να τεθούν στην κρίση του κοινού, στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, οφείλουμε να συνεχίσουμε την ενημέρωση των συνδημοτών μας σε σχέση με τα όσα έχουν πραγματικά συμβεί στη διάρκεια της τελευταίας τετραετίας.

ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…
Πολύς λόγος γίνεται για τον πρωτογενή τομέα και τη διευκόλυνση των αγροτών και κτηνοτρόφων. Το κατά πόσο ο Δήμος ενεργοποιήθηκε και εκμεταλλεύτηκε το σύνολο των δυνατοτήτων που προέκυψαν από χρηματοδοτικά προγράμματα των Υπουργείων, αποδεικνύεται εύκολα και απλά.

ΤΟΜΕΑΣ: ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ
Εκπονήθηκαν μελέτες, έφτασαν στο απαιτούμενο επίπεδο ωρίμανσης, εντάχθηκαν σε χρηματοδοτικά προγράμματα, δημοπρατήθηκαν, συμβασιοποιήθηκαν και εκτελούνται κατά περίπτωση, για έργα αγροτικής οδοποιίας προϋπολογισμού ύψους 3.210.000,00 € περίπου, μήκους οδών που ξεπερνά τα 23km και αφορά παρεμβάσεις σε 15 κοινότητες του Δήμου Σουλίου.


Πράξη “άμεσα ορατή”, έργα που υλοποιούνται, αριθμοί που δεν αμφισβητούνται.

Με εκτίμηση,
Υποψήφιος Δήμαρχος
Δήμου Σουλίου
Γιάννης Καραγιάννης
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ 2 - ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ 2 - ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Αυγούστου 17, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.