Ηγουμενίτσα: 8.780.000,00€ για έργα διευθέτησης του ρέματος Γκούρας

Ηγουμενίτσα: 8.780.000,00€ για έργα διευθέτησης του ρέματος Γκούρας


Υπεγράφη με την Ανάδοχο Εταιρεία «ΤΕΧΝΟΔΟΜΗ ΑΤΕ» η σύμβαση για ένα ακόμη έργο αντιπλημμυρικής προστασίας του Δήμου Ηγουμενίτσας με τίτλο «Έργα διευθέτησης ρέματος Γκούρας», προϋπολογισμού ύψους 8.780.000,00€ (με Φ.Π.Α. 24%), ενταγμένο στο ΕΣΠΑ 2014-2020.
Η κατασκευή του έργου, με στόχο την αποτελεσματική αντιπλημμυρική προστασία της περιοχής της Νέας Σελεύκειας, αφορά στη διευθέτηση οριοθετημένου τμήματος του ρέματος Γκούρας, εντός του εγκεκριμένου σχεδίου πόλης του οικισμού Νέας Σελεύκειας του Δήμου Ηγουμενίτσας, σε μήκος 1.738 μ.

Με την υπογραφή της σύμβασης ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος ανέφερε τα εξής:
«Απαντάμε με έργα, επιλύοντας στην πράξη τα προβλήματα δυσλειτουργίας της καθημερινότητας.
Με γνώμονα την ασφάλεια των συνδημοτών μας, βάζουμε τέλος σε κάθε ανησυχία ενδεχομένου έντονων καιρικών φαινομένων, δεδομένου του γεγονότος ότι οι καιρικές συνθήκες και οι σφοδρές βροχοπτώσεις μπορούν να αποδειχθούν καταστροφικές, χωρίς την απαραίτητη πρόληψη. Με τα Έργα διευθέτησης του ρέματος της Γκούρας θωρακίζουμε αντιπλημμυρικά τη Νέα Σελεύκεια, δίνοντας οριστική λύση στο πρόβλημα αντιμετώπισης των πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή.
Οι προσπάθειές μας, με την ουσιαστική συμβολή των Τεχνικών μας Υπηρεσιών, αποδίδουν καρπούς, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση του τόπου μας. Και δεν σταματάμε εδώ. Συνεχίζουμε να χαρτογραφούμε και να επιλύουμε τα προβλήματα που δυσχεραίνουν την καθημερινότητα, με μοναδικό μας σκοπό την ευημερία του τόπου μας.»
Ηγουμενίτσα: 8.780.000,00€ για έργα διευθέτησης του ρέματος Γκούρας Ηγουμενίτσα: 8.780.000,00€ για έργα διευθέτησης του ρέματος Γκούρας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Αυγούστου 17, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.