Έφυγε από τη ζωή ο Σπύρος Μαρκιανίδης

Έφυγε από τη ζωή ο Σπύρος Μαρκιανίδης


Αποχαιρετούμε, σήμερα, σε ηλικία 72 χρονών, το Σπύρο Μαρκιανίδη, τον Οικογενειάρχη, Πατέρα, Αγωνιστή της Ζωής και του ΠΑΣΟΚ, του κόμματος που υπηρέτησε με όλη τη δύναμη της ψυχής του.

Αποχαιρετούμε τον ΑΝΘΡΩΠΟ, Σπύρο Μαρκιανίδη, που στεκόταν στο πλευρό του κάθε συμπολίτη μας, προσφέροντας απλόχερα Αγάπη, Φροντίδα, αλλά και ό,τι άλλο αισθανόταν πώς είχε ανάγκη.

Ο Σπύρος, αυτοδημιούργητος, πάλεψε με τη σύζυγό του την καθημερινότητα και προσέφερε στην κοινωνία δύο υπέροχα παιδιά, με την εντολή να μην σκύψουν ποτέ το κεφάλι, αλλά να συνεχίσουν αυτό που έμαθαν μέσα στην οικογένεια: τον Αγώνα, τον Ηθικό και το Δίκαιο, με Αξιοπρέπεια, για μια καλύτερη κοινωνία.

Καλό Ταξίδι Μεγάλε ΑΝΘΡΩΠΕ, της Μικρής μας Κοινωνίας!!!!

Καλό Παράδεισο Σπύρο!!!
Έφυγε από τη ζωή ο Σπύρος Μαρκιανίδης Έφυγε από τη ζωή ο Σπύρος Μαρκιανίδης Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 12, 2023 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Εφυγε πρόωρα ο αδελφικός φίλος, ο αγωνιστής και ο άνθρωπος! Ο γνήσιος δημοκράτης, ο πατέρας και παππούς, ο προσηνής και καλόκαρδος! Φίλε μου καλό παράδεισο! Αφησες πίσω σου αγωνίστριες για τις αξίες που παλαίψαμε μία ζωή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.