«Έκοψαν» για σαράντα λεπτά το «ελευθέρας» στα διόδια!

«Έκοψαν» για σαράντα λεπτά το «ελευθέρας» στα διόδια!


Η σοβαρότητα ενός κράτους και ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει τους πολίτες, κρίνεται όχι μόνο από τα πολύ σοβαρά και μεγάλα που συμβαίνουν, αλλά και με τα μικρότερα.

Και το ελληνικό κράτος, δια του Υπουργείου Υποδομών, κατάφερε να κάνει και πάλι το θαύμα του!!!

Και να προκαλέσει ένα κύμα αντιδράσεων στα διόδια της Εγνατίας, της Ιόνιας και της Γέφυρας, για σαράντα λεπτά περίπου!

Από την Τετάρτη είναι γνωστό ότι η διέλευση από τα διόδια στα συγκεκριμένα σημεία γίνεται χωρίς αντίτιμο μέχρι στις έξι το πρωί του Σαββάτου.

Αιφνιδίως λίγο μετά τις πεντέμισι το απόγευμα στους αυτοκινητοδρόμους δόθηκε εντολή από το Υπουργείο ότι η απόφαση αίρεται για τα ΙΧ και τις μοτοσικλέτες και ισχύει μόνο για τα φορτηγά και τις νταλίκες.

Δεν είχε προηγηθεί καμία επίσημη ανακοίνωση, καμία ενημέρωση των πολιτών. Έτσι όσοι έφταναν στα διόδια και τους ζητούνταν η καταβολή αντιτίμου αναρωτιόντουσαν τι ακριβώς έχει συμβεί. Στην επιμονή ορισμένων ότι το «ελευθέρας» ισχύει μέχρι το πρωί του Σαββάτου, η απάντηση ήταν πως η απόφαση άλλαξε.

Αλλαγή με ενημέρωση που είχε φτάσει μόνο στους παραχωρησιούχους αλλά όχι και στους πολίτες!

Το αλαλούμ διήρκησε περίπου σαράντα λεπτά!

Στις έξι και μισή το απόγευμα η απόφαση ανακλήθηκε εκ νέου και επανήλθε το ελευθέρας ως το πρωί του Σαββάτου.

Όσοι βέβαια διήλθαν από τους σταθμούς των διοδίων στα σαράντα λεπτά πλήρωσαν κανονικά και σίγουρα τα χρήματα δεν τους επιστραφούν.

Είναι ένα ακόμη θαύμα μικρής διάρκειας που κατάφερε το Υπουργείο Υποδομών!
«Έκοψαν» για σαράντα λεπτά το «ελευθέρας» στα διόδια! «Έκοψαν» για σαράντα λεπτά το «ελευθέρας» στα διόδια! Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 15, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.