Νικολέτα Τάχια - Η υποψήφια στο τοπικό της Παραμυθιάς με την παράταξη ΔΗΜ.Ο.Σ. του Γ. Καραγιάννη, μας συστήνεται

Νικολέτα Τάχια - Η υποψήφια στο τοπικό της Παραμυθιάς με την παράταξη ΔΗΜ.Ο.Σ. του Γ. Καραγιάννη, μας συστήνεται


Οικονομολόγος Πτυχιούχος Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
Με σπουδές στην εκπαίδευση στο τμήμα Νηπιαγωγών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Συνεργάτης στο τεχνικό γραφείο στην Παραμυθιά του μηχανικού Στέφανου Πάσχου.

Aγαπώ την Παραμυθιά. Κι αυτό για μένα σημαίνει προσφορά στον τόπο μου, όχι αυτοπροβολή και ιδιοτέλεια, όχι κομματική εμπάθεια αλλά εξυπηρέτηση συμφερόντων που ευνοούν όχι τους λίγους αλλά τους πολλούς.

Μεγαλώνοντας τα παιδιά μου στην Παραμυθιά αλλα και επενδύοντας επαγγελματικά στον τόπο που μεγάλωσα, συνειδητοποιώ πως επιβάλλεται να ασχοληθουμε με τα κοινά για ενα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας, για μια Παραμυθιά όπως ακριβώς μας αξίζει.

Παρακολουθώντας το έργο της ομάδας του Τοπικού Συμβουλίου την τετραετία που μας πέρασε από κοντά ένιωσα δύο πράγματα :

Πρώτον περηφάνια για τη νεολαία αυτού του τόπου, που χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία ξεπέρασε κάθε προσδοκία και κατάφερε να παρουσιάζει και να υλοποιεί αξιόλογα έργα, τόσο για την διευκόλυνση της καθημερινότητας των δημοτών όσο και για την βελτιστοποίηση της εικόνας της Παραμυθιάς, ανταποκρινόμενη μάλιστα άριστα ακόμα και στις ομολογουμένως δυσκολες λόγω covid χρονιές. Και δεύτερον πόσο πολύ θα ήθελα να γίνω μέλος αυτής της ομάδας, καθώς έβλεπα οτι μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη και το ίδιο όραμα για την Παραμυθιά.

Στα πλαίσια αυτής της επιθυμίας ,ώστε να μπορέσω με την εργατικότητά μου και την υπευθυνότητα που επιδεικνύω σε καθέναν από τους διαφορετικούς ρόλους που εχω αναλάβει από μικρό παιδί, θέτω την υποψηφιότητά μου για την Τοπική Κοινότητα Παραμυθιάς, για μια Παραμυθιά ανθρώπινη με ποιότητα ζωής για κάθε δημότη μηδενός εξαιρουμένου.

Διαπιστώνοντας λοιπόν την άριστη συνεργασία με την παρούσα Δημοτική Αρχή και την στήριξη των συμπολιτών μας ,τασσόμαστε υπερ του Δημάρχου Γιάννη Καραγιάννη και του συνδιασμού ΔΗΜ.Ο.Σ και σας καλούμε να συνδράμετε στην κοινή μας προσπάθεια.

Μαζί μπορούμε να πάμε την Παραμυθιά ακόμα πιο ψηλά.

<<Είμαστε στο “εμείς” και όχι στο “εγώ”>> και με τη δική σας ψήφο, όλοι ΜΑΖΙ θα τα καταφέρουμε!


Νικολέτα Τάχια - Η υποψήφια στο τοπικό της Παραμυθιάς με την παράταξη ΔΗΜ.Ο.Σ. του Γ. Καραγιάννη, μας συστήνεται Νικολέτα Τάχια - Η υποψήφια στο τοπικό της Παραμυθιάς με την παράταξη ΔΗΜ.Ο.Σ. του Γ. Καραγιάννη, μας συστήνεται Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 18, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.