Ο Παρασκευάς Βλάχος (Τσεβάς) για την υποψηφιότητα του με τον Βασίλειο Τζίγκο

Ο Παρασκευάς Βλάχος (Τσεβάς) για την υποψηφιότητα του με τον Βασίλειο Τζίγκο


Πήρα την απόφασή να είμαι παρών στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου στο Δήμο Φιλιατών με υποψήφιο Δήμαρχο τον Βασίλη Τζίγκο.
️Γιατί είναι ο μοναδικός που πιστεύει στους νέους, θα τους δώσει την ευκαιρία να προσφέρουν, την ελευθερία να παλέψουν και να κάνουν πράξη τα οράματά τους και εν τέλει να αποφασίσουν οι ίδιοι για το μέλλον το δικό τους μέσα από μία νέα νοοτροπία.
️Γιατί είναι η επιλογή που έχει σχέδιο για το αύριο. Ξέρει και θέλει να αλλάξει αυτό το Δήμο.
️Γιατί αποφάσισα να δώσω τη μάχη για τον τόπο μου μαζί με τη γενιά μου και μαζί με πολλούς άξιους, ικανούς και δημιουργικούς ανθρώπους.
Στο Δήμο Φιλιατών χρειάζεται ένα νέο ξεκίνημα. Το έχει ανάγκη όσο καμία άλλη φορά. Αυτό το νέο ξεκίνημα θα γίνει με νέους ανθρώπους που έχουν πρωτοποριακές και ριζοσπαστικές ιδέες, πάθος και διάθεση για δημιουργία. Θα γίνει με Δήμαρχο τον Βασίλη Τζιγκο , έναν άνθρωπο που τον χαρακτηρίζει η εντιμότητα, η αποφασιστικότητα και η αποτελεσματικότητα. Ένα Δήμαρχο των πράξεων και όχι της θεωρίας. Ένα Δήμαρχο των έργων.
️Με αυτές τις σκέψεις, θα συμμετέχω σε αυτή την προσπάθεια με μοναδικά όπλα τον ενθουσιασμό ενός νέου ανθρώπου και μια ατζέντα τεκμηριωμένων και στοχευμένων προτάσεων για τον Δήμο Φιλιατών.
Ο Βλάχος Παρασκευάς (Τσεβάς) τα τελευταία 30 χρόνια δραστηριοποιείται στον τομέα των επιχειρήσεων, στον δήμο Φιλιατών. Έχει διατελέσει πρόεδρος στον Άρη Φιλιατών και τεχνικός διευθυντής στην ΠΑΕ Θεσπρώτός.
Ο Παρασκευάς Βλάχος (Τσεβάς) για την υποψηφιότητα του με τον Βασίλειο Τζίγκο Ο Παρασκευάς Βλάχος (Τσεβάς) για την υποψηφιότητα του με τον Βασίλειο Τζίγκο Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 29, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.