Επίσκεψη του Συνδυασμού «ΜΑΖΙ για την ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ» στο Κέντρο Υγείας Μαργαριτίου

Επίσκεψη του Συνδυασμού «ΜΑΖΙ για την ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ» στο Κέντρο Υγείας Μαργαριτίου


Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Αντώνης Μπέζας με τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, Παναγιώτα Σούρλα (Ηγουμενίτσας), Σοφία Κάτσιου (Ηγουμενίτσας), Νίκο Λένα (Μαργαριτίου), Αντώνη Κοσιώρη (Μαργαριτίου) και τους υποψήφιους Συμβούλους της Δημοτικής Κοινότητας Μαργαριτίου Πέτρο Βασιλείου και Κατερίνα Μάτη, επισκέφθηκαν το Κέντρο Υγείας Μαργαριτίου και συζήτησαν με τον εφημερεύοντα γιατρό και το νοσηλευτικό προσωπικό για τα προβλήματα που υπάρχουν στη λειτουργία του.

Ο κ. Μπέζας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η υγεία είναι βασικό δημόσιο αγαθό για το οποίο η Αυτοδιοίκηση πρέπει να έχει λόγο για λογαριασμό των πολιτών.

Η επίσκεψή μου εδώ έχει έναν ιδιαίτερο συμβολισμό. Εγώ ήμουν που κράτησα, όταν ήμουν υφυπουργός Υγείας, «ανοικτό» το Κέντρο Υγείας Μαργαριτίου, την περίοδο των Μνημονίων, όταν αυτό περιλαμβάνονταν στις δομές πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας που είχε προταθεί να καταργηθούν για λόγους εξοικονόμησης δαπανών.

Η δέσμευσή μας είναι ότι αν ο λαός μας δώσει τη δυνατότητα, σαν επόμενη Δημοτική Αρχή θα διεκδικήσουμε από το Υπουργείο Υγείας την εύρυθμη λειτουργία του με το επιπλέον απαιτούμενο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και γενικά την αναβάθμισή του. Ο Δήμαρχος πρέπει να διεκδικεί και να φέρνει αποτελέσματα. Εμείς μπορούμε».



Επίσκεψη του Συνδυασμού «ΜΑΖΙ για την ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ» στο Κέντρο Υγείας Μαργαριτίου Επίσκεψη του Συνδυασμού «ΜΑΖΙ για την ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ» στο Κέντρο Υγείας Μαργαριτίου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 26, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.