Με επιτυχία οι αγώνες στίβου ΠΡΩΤΕΑΣ 2023

Με επιτυχία οι αγώνες στίβου ΠΡΩΤΕΑΣ 2023


Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 διεξήχθησαν με απόλυτη επιτυχία οι αγώνες στίβου ΠΡΩΤΕΑΣ 2023 που έχουν γίνει θεσμός για την πόλη της Ηγουμενίτσας και την ευρύτερη περιοχή.
Στους αγώνες κατηγορίας Κ12 και Κ14 καθώς και μικρότερων ηλικιών συμμετείχαν 700 αθλητές και αθλήτριες συνολικά από συλλόγους από την Ήπειρο , Κέρκυρα , Λευκάδα και Πτολεμαΐδα.
Οι αγώνες διοργανώθηκαν από το ΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΣΤΙΒΟΣ σε συνδιοργάνωση με την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ και το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ , την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ , την υποστήριξη του ΠΑΚΠΠΟ Δήμου Ηγουμενίτσας και την χορηγία του νερού Πηγές Κωστηλάτας στην Ήπειρο.
Ευχαριστούμε όλους τους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στους αγώνες , τους προπονητές και συνοδούς των ομάδων , τους θεατές που παρακολούθησαν τους αγώνες .
Επίσης όσους συνέβαλαν εθελοντικά για την διοργάνωση των αγώνων .
Ευχαριστούμε θερμά όλους για την συμβολή τους,ως ΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΣΤΙΒΟΣ και ευχόμαστε καλές γιορτές με υγεία και κάθε Ευτυχία !!!!!
Με επιτυχία οι αγώνες στίβου ΠΡΩΤΕΑΣ 2023 Με επιτυχία οι αγώνες στίβου ΠΡΩΤΕΑΣ 2023 Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 13, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.