Dragster - Πρωταθλήτρια Ελλάδος και φέτος στην street 2, η “Perfection Team” – Βίντεο και φωτογραφίες

Dragster- Πρωταθλήτρια Ελλάδος και φέτος στην street 2, η “Perfection Team” –  Βίντεο και φωτογραφίες


Η “Perfection Team” μια από τις αγωνιστικές ομάδες μηχανοκίνητου αθλητισμού της Παραμυθιάς, κατέκτησε και φέτος όπως και πέρυσι, το πανελλήνιο πρωτάθλημα αγώνων Dragster στην κατηγορία street 2.

Όπως αναφέρουν τα μέλη της ομάδας στην paramythia-online.gr, η συγκεκριμένη κατηγορία είναι μια από τις πιο απαιτητικές και δύσκολες λόγω της ιδιαιτερότητας του κανονισμού, ότι δηλαδή η μοτοσικλέτα όσο δυνατή και να είναι πρέπει να έχει την εργοστασιακή της μορφή σε ότι αφορά το πλαίσιο, το μήκος και την θέση οδήγησης.

Συγχρόνως η ομάδα σε μερικούς αγώνες του πρωταθλήματος, συμμετείχε και με 2 αγωνιστικά αυτοκίνητα πετυχαίνοντας ενθαρρυντικά αποτελέσματα για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Ποια είναι η perfection team.

Είναι μια ομάδα που απαρτίζεται από νέους ι οποίοι έχουν όλοι το ίδιο πάθος, τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Στόχος της ομάδας είναι να αναπτύσσει, να βελτιώνει και να εξελίσσει αγωνιστικά οχήματα με στόχο την καλύτερη απόδοση στους αγώνες Dragster πάντα με κύριο γνώμονα την ασφάλεια. Το κύριο χαρακτηριστικό της ομάδας είναι πως όλα τα στάδια που χρειάζεται ένα όχημα για να αγωνιστεί(δηλαδή από το πρώτο στάδιο βελτίωσης μέχρι και την οδήγηση του στην πίστα) πραγματοποιούνται από τα μέλη της ομάδας και μόνο.

Ποιοι βρίσκονται πίσω από τον τίτλο:
Παππάς Χρήστος
Καρράς Φώτης
Σιδηρουργός Γιώργος
Αθανασίου Βασίλης
Γεωργίου Τάσος
Μπίκας Ι. Τάσος

Οι αγώνες dragster

Ο αγώνας dragster είναι αγώνας δύο μοτοσυκλετών ή αυτοκινήτων που ανταγωνίζονται μεταξύ τους από στάση σε ευθεία διαδρομή όπου η απόσταση είναι 402,336 μέτρα.

Αυτοί οι διαγωνισμοί εκκινούν μέσω μιας ηλεκτρονικής συσκευής που συχνά αποκαλείται «Christmas Tree». Με την εκκίνηση από τη γραμμή αφετηρίας, κάθε αθλητής ενεργοποιεί ένα χρονόμετρο μέσω δέσμης φωτοκύτταρων, το οποίο με τη σειρά του σταματάει όταν το όχημα περάσει τη γραμμή τερματισμού. Νικητής του αγώνα θεωρείται ο αθλητής του οποίου το όχημα περνάει πρώτο την γραμμή τερματισμού.

Οι αγώνες συνήθως διαρκούν 3 μέρες ( Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή). Τις 2 πρώτες ημέρες οι κούρσες πραγματοποιούνται με στόχο το κάθε όχημα να επιτύχει τον καλύτερο χρόνο στην κατηγορία του. Με βάση τους χρόνους αυτούς, προκύπτει η λίστα με τα ‘ζευγάρια’ που θα διαγωνιστούν την τρίτη ημέρα όπου πλέον το κάθε όχημα έχει στόχο να να τερμάτισε πρώτο σε σχέση με το όχημα που τρέχει στον διπλανό διάδρομο.








Dragster - Πρωταθλήτρια Ελλάδος και φέτος στην street 2, η “Perfection Team” – Βίντεο και φωτογραφίες Dragster - Πρωταθλήτρια Ελλάδος και φέτος στην street 2, η “Perfection Team” – Βίντεο και φωτογραφίες Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 13, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.