Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες των αστυνομικών σε όλη την επαρχία Φιλιατών για τον εντοπισμό των 4 Αλβανών ληστών

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες των αστυνομικών σε όλη την επαρχία Φιλιατών για τον εντοπισμό των 4 Αλβανών ληστών


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τεσσάρων (4) αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών που διέπραξαν ληστεία σε σπίτι, σήμερα (08.11.2014) το πρωί (ώρα 10.30), στο Σμέρτο Φιλιατών.

Ειδικότερα, οι τέσσερις δράστες, εισήλθαν στο σπίτι, όπου διαμένουν μία 30χρονη ημεδαπή και ένας 18χρονος και αφού ακινητοποίησαν την 30χρονη, απαίτησαν να τους παραδώσει χρήματα και τιμαλφή.

Στη συνέχεια, οι δράστες προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν και τον 18χρονο ημεδαπό, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του στο κεφάλι ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, αφαιρώντας τρία κινητά τηλέφωνα από το σπίτι. Κατά τη διαφυγή τους, επιτέθηκαν σε 79χρονο ημεδαπό, ο οποίος είχε προστρέξει στο σημείο, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του 79χρονου στο κεφάλι.

Οι παθόντες μεταφέρθηκαν για παροχή πρώτων βοηθειών στο νοσοκομείο των Φιλιατών.

Οι έρευνες για τη σύλληψη των δραστών συνεχίζονται, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας
Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες των αστυνομικών σε όλη την επαρχία Φιλιατών για τον εντοπισμό των 4 Αλβανών ληστών Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες των αστυνομικών σε όλη την επαρχία Φιλιατών για τον εντοπισμό των 4 Αλβανών ληστών Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Νοεμβρίου 09, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.