ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΚΑΘ’ ΥΛΗ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΔΥΟ ΘΕΣΠΡΩΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ; (+ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΚΑΘ’ ΥΛΗ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΔΥΟ ΘΕΣΠΡΩΤΟΥΣ 
ΕΤΣΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ; (+ΒΙΝΤΕΟ)



Νομός κάποτε η Θεσπρωτία.
 
Περιφερειακή Ενότητα σήμερα.
 
Πρωτεύουσα νομού και Περιφέρειας η Ηγουμενίτσα.
 
Με αξιόλογη κίνηση στην αγορά εργασίας, λόγω, κυρίως, της τουριστικής ανάπτυξης των παραλιών, αλλά και του λιμανιού και της Εγνατίας, καθώς και της φιλοξενίας μεταναστών από τη γειτονική Αλβανία.
 
Παρόλα αυτά, η συγκυβέρνηση, θεωρώντας πως έτσι κάνει οικονομία, κατήργησε την Επιθεώρηση Εργασίας Θεσπρωτίας, με έδρα την Ηγουμενίτσα.
 
Σιγά που θα νοιάζονταν για την ταλαιπωρία των πολιτών, εργοδοτών και εργαζομένων, αλλά και των εργαζομένων στις υπηρεσίες της.
 
Όσοι γνωρίζουν , έκαναν τους υπολογισμούς τους και αποφάνθηκαν ότι περισσότερο θα στοιχίσει η δαπάνη εξόδων μετακίνησης υπαλλήλων από τα Γιάννενα, όπου μεταφέρθηκε η Επιθεώρηση, για ελέγχους, παρά το ενοίκιο των γραφείων και τα λειτουργικά τους έξοδα.
 
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η απόφαση πάρθηκε από την συγκυβέρνηση, όταν στη Θεσπρωτία «βασίλευε» ο εκλεκτός του Καραμανλή, Σαμαρά και λοιπών παραγόντων, τοπικός βουλευτής και υφυπουργός Αντώνης Μπέζας!
 
Υλοποιήθηκε δε τώρα, που αρμόδιος υφυπουργός του αντικειμένου του Υπουργείου, είναι ο ίδιος ο Τοπικός Βουλευτής!!!
 
Επιπλέον, αρμόδιος Ειδικός Γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, είναι ο επίσης Θεσπρωτός, εξέχον στέλεχος του δεύτερου μέρους της συγκυβέρνησης, τόσο ως νεολαίος, όσο και ως υποψήφιος Βουλευτής, εκλεκτός (και αυτός) του υπαρχηγού της συγκυβέρνησης, Κώστας Πανταζής.
 
Ο οποίος, όταν εερωτήθηκε από το Ράδιο Ηγουμενίτσα και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Αναστασίου, επιχείρησε να δικαιολογηθεί από το γεγονός ότι η απόφαση είχε ληφθεί πριν 1,5 χρόνο, όταν δεν ήταν ο ίδιος γραμματέας.
 
Λες και δεν μπορούσε, τόσο ο ίδιος, όσο και σε συνεργασία με τον επίσης Θεσπρωτό αρμόδιο υφυπουργό, να ακυρώσει την επαίσχυντη αυτή απόφαση, με μια υπογραφή, ενός από τους δύο, ή και των δύο μαζί.
 
Αυτοί είναι όμως.
 
Εκπρόσωποι, υπηρέτες και προστάτες του τόπου τους.
Δείτε τι δήλωσε για το θέμα ο κ. Πανταζής στο Ράδιο Ηγουμενίτσα
 
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΚΑΘ’ ΥΛΗ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΔΥΟ ΘΕΣΠΡΩΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ; (+ΒΙΝΤΕΟ) ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΚΑΘ’ ΥΛΗ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΔΥΟ ΘΕΣΠΡΩΤΟΥΣ   ΕΤΣΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ; (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Νοεμβρίου 09, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.