Συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας

Συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας


Συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας την 10η Νοεμβρίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13.30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (οδός Σουλίου, αρ. 3), για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων:

Θέμα 1ο. Χορήγηση ή μη προέγκρισης ίδρυσης και λειτουργίας Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος «ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ» ιδιοκτησίας Ασημούλας Γουρνάρη – Σεϊτανίδη του Νικηφόρου, που βρίσκεται στην Τοπική Κοινότητα Πλαταριάς του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Θέμα 2ο. Χορήγηση ή μη άδειας λειτουργίας μουσικής (απλά μηχανικά μέσα) για το χρονικό διάστημα από 01.10.2014 έως 31.12.2014 στο κατάστημα «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ», ιδιοκτησίας της Victoria Hachi του Gregory, που βρίσκεται στην Τοπική Κοινότητα Λαδοχωρίου του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Θέμα 3ο. Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο επί των αιτήσεων Κωνσταντίνου Χριστάκη του Δημήτριου και Πέτρου Μυρισκλάβου του Θεόδωρου σχετικά με την έγκριση ή μη αμοιβαίας ανταλλαγής των οικοπέδων τους 2β στο Ο.Τ. 165 και 33α στο Ο.Τ. 160 αντίστοιχα στη θέση «Βουνίστρα» της Τοπικής Κοινότητας Πέρδικας του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Θέμα 4ο. Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο επί της αιτήσεως Νικόλαου Μήτση του Γεώργιου για την εκμίσθωση ή μη μετά από δημοπράτηση έκτασης εμβαδού 6.991,03τμ από το υπ’ αριθ. 1257 τεμάχιο διανομής αγροκτήματος Συβότων της Τοπικής Κοινότητας Συβότων του Δήμου Ηγουμενίτσας για σταβλικές εγκαταστάσεις.

Θέμα 5ο.
Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο επί της αιτήσεως Diana Gjoli, σύζυγος Γεώργιου Κατσέλη, για την εκμίσθωση ή μη μετά από δημοπράτηση έκτασης εμβαδού 4.059,00τμ από το υπ’ αριθ. 623 τεμάχιο διανομής Νέας Σελεύκειας – Δημοκρατίας της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Σελεύκειας του Δήμου Ηγουμενίτσας για τον ελεύθερο σταβλισμό αιγοπροβάτων.
Συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας Συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Νοεμβρίου 09, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.