Επιστολή του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος για την επιτάχυνση διαδικασιών καταβολής χρηματοδοτήσεων του προγράμματος "Εξοικονόμηση κατ’ οίκον"

Επιστολή του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος για την επιτάχυνση διαδικασιών καταβολής χρηματοδοτήσεων του προγράμματος "Εξοικονόμηση κατ’ οίκον" 
 
 http://web.tee.gr/wp-content/uploads/2013/09/katoikon.png

Αξιότιμε κε Υπουργέ,

Σε συνέχεια προηγούμενης αναφοράς μας σχετικά με το Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον» και τις καθυστερήσεις που είχαν παρατηρηθεί κατά την αποπληρωμή των δικαιούχων είμαστε υποχρεωμένοι να επανέλθουμε μετά από έντονες διαμαρτυρίες μελών μας, καθώς, παρατηρείται εκ νέου το ίδιο πρόβλημα, με το “πάγωμα” των εγκρίσεων από το έτος 2013, δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα βιωσιμότητας στην επιχειρηματική μας κοινότητα.

Καθώς πιστεύουμε ότι για την αξιοποίηση των οποιονδήποτε αναπτυξιακών προγραμμάτων βασική προϋπόθεση αποτελεί η αξιοπιστία τόσο του έργου όσο και του φορέα που το διαχειρίζεται, κρίνουμε ότι οι όποιες καθυστερήσεις παρουσιάζονται στα ενεργά προγράμματα, πλήττουν καίρια την παραπαίουσα μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και θα πλήξουν την οποιαδήποτε μελλοντική προσπάθεια υλοποίησης αναπτυξιακών πρωτοβουλιών (πέραν της φυσικής αδυναμίας λόγω της οικονομικής κρίσης).

Προγράμματα θα προκηρύσσονται αλλά κανείς δεν θα τα εμπιστεύεται για να συμμετάσχει. Η ευαγγελιζόμενη Ανάπτυξη θα μένει λέξη κενή περιεχομένου.

Παρακαλούμε για την παρέμβαση σας ώστε να εξομαλυνθεί η διαδικασία διάθεσης των χρηματοδοτήσεων, ειδικά για το προαναφερθέν πρόγραμμα.
Επιστολή του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος για την επιτάχυνση διαδικασιών καταβολής χρηματοδοτήσεων του προγράμματος "Εξοικονόμηση κατ’ οίκον" Επιστολή του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος για την επιτάχυνση διαδικασιών καταβολής χρηματοδοτήσεων του προγράμματος "Εξοικονόμηση κατ’ οίκον" Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Νοεμβρίου 07, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.