Μύρισαν εκλογές και θυμήθηκε τους "πελάτες" του

Μύρισαν εκλογές και θυμήθηκε τους "πελάτες" του

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiMuUVCnc0eqQvulUKdfdSNnVp4qtykeg5n3nabTahaW360cZ1ctNzoc5DlNOC6ayqnKrxNU2GqGWfluY38WmQ5E4g16mxtKrmokK48KeSoxOx9YJ6mCd5gHab4SB5S-6C3wcQRwAhHyQXg/s1600/2013-02-13_170049.jpg

Συνεχίζουν να προκαλούν, υποτιμώντας τη νοημοσύνη των πολιτών, κάποιοι πολιτικάντηδες. Φαίνεται πως το έχουν μέσα τους, να πέφτουν στα μάτια όλων, κάθε φορά που πλησιάζουν εκλογές. Σύνδρομα αθεράπευτα, λέει ο θυμόσοφος λαός μας.
Μας στεναχωρεί το γεγονός ότι, όπως προκύπτει από σχετικό δελτίο τύπου σε κάποια ΜΜΕ της Ηπείρου, από αυτό το σύνδρομο, δεν είναι απαλλαγμένος ούτε ο δικός μας βουλευτής και υφυπουργός.
Για τον οποίο, θέλουμε να πιστεύουμε, ότι, η φύση μάλλον τον προίκισε με το απαραίτητο μέγεθος μυαλού, για να ξεχωρίζει, αλλά τα πάθη του, η αυτοϋπερεκτίμηση των προσόντων του και κυρίως ο μοναχισμός που επέλεξε για την πολιτική του σταδιοδρομία, τον φόρτωσε με πάθη και φοβίες.
Ενώ είχε όλες τις προϋποθέσεις να οργανώσει ένα σύγχρονο πολιτικό γραφείο με συνεργάτες, έμπειρους, σοβαρούς, υπεύθυνους και ικανούς, για να τον συμβουλεύουν και να συναποφασίζουν γι’ αυτόν και τον τόπο.
Κρίμα. Όταν, λοιπόν, αποφάσιζε για την υγεία των πολιτών, αφαίρεσαν από τα αδέρφια μας τους Βορειοηπειρώτες, το δικαίωμα στη δωρεάν περίθαλψη, αφού πριν τους έκοψαν και τις συντάξεις που τους χορηγούσε ο ΟΓΑ.
Τότε δεν μπορούσε να τον πλησιάσει κανείς από τους Βορειοηπειρώτες – θύματα, αυτών των αποφάσεων.
Αντίθετα τώρα, τους καλεί σε συναντήσεις και φωτογραφίζεται μαζί τους, για τις ανάγκες του δελτίου τύπου, μιας και πολλές εκατοντάδες από δαύτους, ψηφίζουν στη Θεσπρωτία.
Πρώτα συναντήθηκε με δημάρχους δήμων της Β. Ηπείρου.
Τώρα κάλεσε πολίτες για να ακούσει τα προβλήματά τους στον ΕΟΠΥΥ ή και ακόμη να τους δώσει υποσχέσεις οι οποίες νομίζει πως δεν στοιχίζουν. Νομίζει, γιατί το κόστος αυτό θα το νοιώσει την επομένη των εκλογών.
Η δημοσιογραφική δεοντολογία δεν μας επιτρέπει να δημοσιεύσουμε (και) το δελτίο τύπου, που έδωσε στη δημοσιότητα, αφού με αυτό, υποτιμά τη νοημοσύνη μας.
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΙΤΑΝΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
Μύρισαν εκλογές και θυμήθηκε τους "πελάτες" του Μύρισαν εκλογές και θυμήθηκε τους "πελάτες" του Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Νοεμβρίου 07, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.