ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΦΥΤΩΡΙΟΥ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΦΥΤΩΡΙΟΥ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ


Μετά από πρόσκληση του Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθιάς (Φ.Ο.Π), η μπαντίνα της Φιλαρμονικής του Δήμου Φιλιατών επισκέφτηκε την Παραμυθιά στις 15 Οκτωβρίου 2014, με σκοπό να δώσει μίνι συναυλία εκπαιδευτικού περιεχομένου. 
 
Συγκεκριμένα στους μικρούς μαθητές των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Σουλίου, για να γνωρίσουν από κοντά το μουσικό σύνολο που ονομάζεται ΜΠΑΝΤΑ, να πάρουν μια μικρή γεύση από τον ήχο της, να ενημερωθούν για τις δυνατότητες που έχει ένα τέτοιο μουσικό σύνολο, αλλά και να γνωρίσουν τη ''μαγεία'' της μουσικής.

Στους μικρούς μαθητές, έγινε ολοκληρωμένη παρουσίαση από τον Αρχιμουσικό κο. Κωνσταντίνο Δελλή, για τη μπάντα και για τα είδη μουσικής που μπορεί να ερμηνεύσει, ενώ το γενικότερο συμπέρασμα ήταν ότι η ΜΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΕ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ.

Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο του Φ.Ο.Π κο. Γώγο, αλλά και όλα τα μέλη του Δ.Σ, για την πρόσκληση και την φιλοξενία, τη Διεύθυνση και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Παραμυθιάς και ακόμη περισσότερο τους μικρούς μαθητές που ήταν ένα καταπληκτικό κοινό!!!!
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΦΥΤΩΡΙΟΥ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΦΥΤΩΡΙΟΥ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Νοεμβρίου 07, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.