1η θέση για το 1ο ΓΕ.Λ. Ηγουμενίτσας στον 7ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικών Ιστότοπων

1η θέση για το 1ο ΓΕ.Λ. Ηγουμενίτσας στον 7ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικών Ιστότοπων


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το σχολείο μας, 1ο Γενικό Λύκειο Ηγουμενίτσας, κατέκτησε το 1ο Bραβείο καλύτερου εκπαιδευτικού ιστότοπου (web site) στον 7ο Διαγωνισμό Ελληνόφωνων Εκπαιδευτικών Ιστότοπων 2015 , στην κατηγορία « Γενικά Λύκεια , ΕΠΑΛ, ΕΚ και ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής».

Ο ιστότοπος του σχολείου μας (http://1lyk-igoum.thesp.sch.gr) δημιουργήθηκε, σχεδιάστηκε και συντηρείται από τον καθηγητή Πληροφορικής, κ. Δρίμτζια Βασίλειο.

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 501 Ελληνόφωνοι Εκπαιδευτικοί Ιστότοποι από την Ελλάδα αλλά και από την Κύπρο.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη των ποιοτικών διαδικτυακών τόπων που παρέχουν εκπαιδευτικές-παιδαγωγικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα στη σελίδα http://www.eduwebawards.gr

Η τελετή απονομής του Βραβείου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Ιουνίου 2015 στη Σύρο , στο πλαίσιο του 8ου Πανελλήνιου Συνεδρίου των Εκπαιδευτικών για τις ΤΠΕ «Αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας στη Διδακτική Πράξη» (Σύρος 26-28 Ιουνίου 2015), το οποίο είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων.
1η θέση για το 1ο ΓΕ.Λ. Ηγουμενίτσας στον 7ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικών Ιστότοπων 1η θέση για το 1ο ΓΕ.Λ. Ηγουμενίτσας στον 7ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικών Ιστότοπων Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 25, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.