6 ΜΗΝΕΣ ΣΠΑΣΜΕΝΟΣ ΑΓΩΓΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΗ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΛΑΜΑ, ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ

6 ΜΗΝΕΣ ΣΠΑΣΜΕΝΟΣ ΑΓΩΓΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΗ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΛΑΜΑ, ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣΚοντεύει 6 μήνες από τότε που η διοίκηση της ΔΕΥΑΗ ενημερώθηκε για τον σπασμένο κεντρικό αγωγό ύδρευσης, που διέρχεται από τη γέφυρα , μεταφέροντας το νερό από τις πηγές Σκέφαρη.

Ε, και! Ποιος νοιάζεται για τη βλάβη αυτή, δείχνει με την αδιαφορία της, να είπε η ηγεσία της ΔΕΥΑΗ;


 
Δεν είναι όμως έτσι. Νοιάζονται οι καταναλωτές, που παρακολουθούν τον κεντρικό αυτόν αγωγό, να μεταφέρει νερό με τα διάφορα λύματα, που μπαίνουν από τα μαντριά της περιοχής που «στάζουν» στην πορεία του στο σημείο αυτό.


 
Νοιάζονται επίσης οι δικαιούχοι κατανάλωσης νερού από τον συγκεκριμένο αγωγό, οι οποίοι βλέπουν να φθάνει στις βρύσες τους σταγόνα-σταγόνα, λόγω της απώλειας.


 
Βέβαια, η ηγεσία της ΔΕΥΑΗ, θα συνεχίσει να αδιαφορεί και να σιωπά, εντάσσοντας και αυτή τη συμπεριφορά της στη γνωστή πολιτική «σεβασμού των καταναλωτών της».
6 ΜΗΝΕΣ ΣΠΑΣΜΕΝΟΣ ΑΓΩΓΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΗ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΛΑΜΑ, ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΣΠΑΣΜΕΝΟΣ ΑΓΩΓΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΗ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΛΑΜΑ, ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 30, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες