ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ
 
 
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ Νομού Θεσπρωτίας, μετά τις τελευταίες δραματικές πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές εξελίξεις που έφεραν τη χώρα μας δεκαετίες πίσω, με κλειστές τράπεζες, ουρές στα βενζινάδικα και την ανασφάλεια όλου του κόσμου στο ζενίθ για το αύριο αυτού του τόπου, σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να μείνει απαθής στις αλλοπρόσαλλες και ύποπτες αποφάσεις μιας ανεύθυνης κυβέρνησης. 
 
Η κυβέρνηση με εκβιαστικά και ψευδεπίγραφα ερωτήματα, εγκλωβισμένη στις ανεύθυνες λαϊκίστικες προεκλογικές της υποσχέσεις μετατοπίζει τη δική της ανικανότητα και τα αδιέξοδα που δημιούργησε στον Ελληνικό λαό. 
 
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ Νομού Θεσπρωτίας ΚΑΛΕΙ τα μέλη της και όλο τον εκπαιδευτικό κόσμο να συμμετέχει και να δώσει δυναμικά και μαζικά το παρόν σε κάθε εκδήλωση προκειμένου να στηρίξουμε την ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας και την παραμονή μας εντός της ζώνης του Ευρώ. 
 
ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ 
ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ 
ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ 
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ 
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΥΠΟΠΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ 
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ 
 
Το ΔΣ της ΔΑΚΕ ΠΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΔΑΚΕ/ΠΕ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 30, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.