ΜΕ… ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΛΟΓΟ, ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ… ΚΑΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ (;) ΤΟΥ ΑΓΝΩΜΟΝΑ

ΜΕ… ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΛΟΓΟ, ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ… ΚΑΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ (;) ΤΟΥ ΑΓΝΩΜΟΝΑ


Ασφαλώς και τον κ. Κωνσταντίνου Σ. Κωνσταντίνο, δεν το γνωρίζει κανείς σας. 
Επειδή, ατυχέστατα όπως έδειξαν και τα εκλογικά αποτελέσματα, θελήσαμε να σας τον γνωρίσουμε με ΔΩΡΕΑΝ προεκλογικές καταχωρήσεις ή αναρτήσεις, αναλαμβάνουμε κάθε ευθύνη. 
Έστω κι αν σας είναι αδιάφορη η υπόμνηση της ύπαρξής του (;) στην πολιτική ζωή (sic).
Αυτός ο κύριος, λοιπόν, μας βρίζει και χαρακτηρίζει «κατάπτυστο» όποιο κείμενο γράφτηκε για την προκλητική επίσκεψη του αρχηγού του, με την ιδιότητα του Υπουργού συγκυβέρνησης, ενός δεξιού (άκρων το χαρακτηρίζουν πολλοί χωρίς εμείς να συμφωνούμε) και ενός αριστερού (και αυτό άκρων επιδιώκουν κάποιες συνιστώσες να το καταστήσουν).
Δεν συμφωνεί ο πολιτευτής από τα φτωχότερα χωριά στην Ευρώπη, της ακριτικής Θεσπρωτίας, ότι η επίσκεψη Καμένου στην Ήπειρο, με ατομικό αεροπλάνο και συνοδεία δύο ελικοπτέρων, ήταν προκλητική.
Βέβαια, ούτε λόγος στο κείμενό του (να το χαρακτηρίσουμε κι εμείς κατάπτυστο;) γι’ αυτή την αυτοκρατορική εμφάνιση του αρχηγού του. Πώς να τολμήσει άραγε να αποδεχθεί και να δημοσιοποιήσει αυτήν την μετακίνηση, που ούτε ο… σουλτάνος της Τουρκίας Ερντογάν, δεν διανοήθηκε, όταν η δαπάνη της αγγίζει τα όρια της προδοσίας σε βάρος του Ηπειρώτη πολίτη, που δεν έχει να ταΐσει την οικογένειά του;
Έχει απαίτηση ο πολιτευτής αυτός να ηρωοποιήσει τον αρχηγό του, γιατί επισκέφθηκε, λέει, φυλάκια που δεν τα είχε επισκεφθεί άλλος ομόλογος προκάτοχός του. Θα τον διαψεύσουμε εμείς με κάποια ηλικία.
Γιατί τα ίδια αυτά φυλάκια, τα επισκέφθηκαν  οι υπουργοί της χούντας του ’67, με λιτότερη όμως διαδικασία, αφού εκείνοι μετακινήθηκαν μόνο με ένα ελικόπτερο!!!
Έχει απαίτηση ο πολιτευτής αυτός να θεοποιήσουμε τον εύσωμο αρχηγό του, γιατί, μετά την επίσκεψή του, στην ακριτική Ήπειρο, δήλωσε την επανασύσταση της Εθνοφυλακής και τον επανεξοπλισμό  των εθνοφυλάκων.
Μα το ίδιο είχαν κάνει οι αντίστοιχοι Υπουργοί της χούντας του ’67. Γιατί, λοιπόν, να νοιώσουμε υπερήφανοι; Μήπως θα πρέπει να «γαργαλίσουμε» τους Ηπειρώτες, θυμίζοντάς τους την άλλη εξαγγελία του Καμένου για την επανασύσταση της ΜΟΜΑ;
Τέτοιος εκσυγχρονιστής ο χοντρός. Αλλά και τότε, αν θυμάται καλά ο πολιτευτής της Θεσπρωτίας, είχε εξαιρέσει την Ήπειρο από την δράση της ΜΟΜΑ. Τόση αδυναμία έχει σε τούτη την περιφέρεια. Μας εγκαλεί ο επιστολογράφος πολιτευτής γιατί μειώσαμε το κύρος του αρχηγού του, ως εθνικού κεφαλαίου, με… σκοπιμότητες.
Να του θυμίσουμε ότι ο Καμένος είχε μειώσει το κύρος του Έλληνα Υπουργού, όταν δέχθηκε τη γνωστή προσβολή της Αμερικανικής Κυβέρνησης, χωρίς την παραμικρή αντίδραση;
Μήπως ο Θεσπρωτός επιστολογράφος είχε απαίτηση να στήσει ο λαός χορούς σε κάθε χωριό της Ηπείρου, την ώρα που περνούσαν από πάνω τους τα ελικόπτερα του αρχηγού του; (εικόνες από το μαύρο αυτό παρελθόν!) Τολμάει ο «κύριος» αυτός, να χαρακτηρίζει «δόλια παραπληροφόρηση» την είδηση της μετακίνησης του Καμένου με ένα ατομικό αεροπλάνο, που προσγειώθηκε στην Ήπειρο, μισή ώρα πριν από το τακτικό αεροπορικό δρομολόγιο, το οποίο αεροπλάνο το συνόδευαν δύο ελικόπτερα;
Γιατί δε ζητάει από τον ευτραφή αρχηγό του να διαψεύσει αυτή την είδηση, και μετά να μιλήσει για δόλια παραπληροφόρηση;
Ούτε λίγο ούτε πολύ ο δόλιος αυτός επιστολογράφος, μας χαρακτηρίζει «ανθέλληνες» γιατί μειώσαμε τον απόηχο της επίσκεψης του χοντρού αρχηγού του στην Ήπειρο. Μήπως θα έπρεπε ο πολιτευτής (;) αυτός να μας παραπέμψει σε έκτακτο στρατοδικείο για… εσχάτη προδοσία;
Κάνει ο επιστολογράφος πολιτευτής τη διαπίστωση πως η Ήπειρος είναι «αφύλαχτη και φτωχή». Δεν μας λέει όμως τι έκανε γι’ αυτό τον μισό περίπου χρόνο που ο ευτραφής αρχηγός του είναι «αρχηγός « των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας.
Μήπως ο επιστολογράφος-πολιτευτής θυμάται να μας πει μια λέξη που άρθρωσε ο χοντρός αρχηγός του, στις καθημερινές προκλήσεις με λόγια και πράξεις της Αλβανικής Κυβέρνησης και των συγκυβερνητών της Τουρκαλβανοτσάμηδων;
Προσπαθήσαμε να ανιχνεύσουμε στην επιστολή του πολιτευτή έναν λόγο που θα μπορούσε να εμπνεύσει προσοχή. Ούτε καν σεβασμό. Δυστυχώς όμως δεν το κατορθώσαμε. Θα επικεντρώσουμε όμως το ενδιαφέρον μας σε μια φράση του, που είναι αλήθεια, καθιστά όλη την επιστολή πραγματικά κατάπτυστη.
«Φανερή η λογική και τα γλοιώδη κίνητρα των υποστηρικτών του ραγιαδισμού στα «τέσσερα», που προτιμάνε την αδιαφορία, τον τρόμο, την υποταγή και εμφανίζουν άκρως αναγκαίες δαπάνες του ΕΣ, σαν δικαιολογία της προηγούμενης εγκληματικής απραξίας και απόλυτης εγκατάλειψης της Ηπείρου».
Επειδή εδώ στην υπερήφανη ακριτική Θεσπρωτία, δεν γεννήθηκαν ούτε έζησαν υποστηρικτές του ραγιαδισμού με γλοιώδη κίνητρα, θεωρούμε την φράση αυτή ως ύβρι συκοφαντική, για την οποία ο κ. Κωνσταντίνου Σ. Κωνσταντίνος, οφείλει άμεσα να δώσει δημόσιες εξηγήσεις, αν δεν προτιμάει αυτές να τις δώσει στις αίθουσες των Δικαστηρίων.
Τόλμησε ανερυθρίαστα να επαναλάβει τη λέξη «στα τέσσερα» του γραφικού κατεστημένου γι’ αυτήν  αρχηγού του. Μήπως μπορεί να μας την εξηγήσει. Και αν ναι, ο ίδιος σε ποια θέση έχει τοποθετήσει τον εαυτό του. Αλήθεια η υπόθεση της τύπου σουλτάνου μετακίνησης του ευτραφή αρχηγού του, που απασχολεί τη Βουλή των Ελλήνων (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) εντάσσεται σε γλοιώδη κίνητρα υποστηρικτών του ραγιαδισμού;
Τέλος θα περιμένουμε από τον επιστολογράφο πολιτευτή Θεσπρωτίας να δούμε πώς θα αντιδράσει όταν πληροφορηθεί τα σχέδια Υπουργείου του χοντρού αρχηγού του για κατάργηση του 628 Τ.Π. Φιλιατών όπως ήδη έχει εξαγγείλει.
Αμέσως καταχωρούμε την επιστολή του, προκειμένου να θαυμάσει ο καθένας το πολιτικό μέλλον της πατρίδας με τέτοιους σωτήρες του νέου πνεύματος πολιτικούς.
 
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Δήλωση – Απάντηση Ιούνιος 2015
Πολιτευτή Θεσπρωτίας ΑΝΕΛ Κωνσταντινου Σ. Κωνσταντινου
σε δημοσιεύματα τοπικών ΜΜΕ για την επίσκεψη του ΥΠΕΘΑ Π. Καμμένου στην Θεσπρωτία.
Αγαπητοί,
Ο απόηχος της επίσκεψης του ΥΠΕΘΑ Πάνου Καμμένου στην Ακριτική Θεσπρωτία συνοδεύτηκε από διάφορα δημοσιεύματα από τα μέσα ενημέρωσης.
Στην Ακριτική Θεσπρωτία όμως εμφανίστηκε σαν δημοσίευμα ένα κατάπτυστο κείμενο που προσπαθεί να διαμορφώσει μια πολύ αρνητική εικόνα με ανθελληνικό χρώμα για αυτή την επίσημη α) Θεσμική επίσκεψη στο Ιστορικό Σούλι και β) Εθνική κυβερνητική ενέργεια που απευθύνεται στους Θεσπρωτους και την Ήπειρο συνολικότερα.
Δυστυχώς εμφανίστηκε στην Θεσπρωτία τέτοιο κείμενο/α με χαρακτηρισμούς συκοφαντικούς για ανυπόστατες δαπάνες του ΕΣ και του ΥΠΕΘΑ. Κείμενο από δύσκολα ανιχνεύσιμο και συρρικνωμένο μέσο τοπικής ενημέρωσης που μειώνει τους οποίους αναγνώστες έχει.
Το συγκεκριμένο μέσο καθαρά συκοφαντεί και φτάνει σε σημείο να λοιδορεί ακόμη και τον σωματοτυπο του Υπουργού θεωρώντας ότι αυτό είναι η ουσία της ενημέρωσης για ένα τέτοιο σημαντικο θέμα. Είναι βέβαιο ότι η γραφίδα του συντάκτη του κειμένου δεν επικοινωνούσε με λογική! Δηλαδή αντί να σέβεται το δημοσιογραφικο του έργο, προτιμά να προβοκάρει αισχρά κάθε ουσιαστική προσπάθεια για τον τοπο μήπως και καταφέρει με αυτή την τακτική να φύγει από την αφάνεια και να προσελκύσει ‘κανα δυο παραπάνω αναγνώστες.
Είναι βέβαιο όμως ότι η συγκεκριμένη συμπεριφορά με δόλια παραπληροφόρηση κάθε άλλο παρα δημοσιογραφική είναι.
Δεν είναι στην κοινή λογική μας, Έλληνας, Ηπειρώτης, Θεσπρωτος Ακρίτας, απόδημοι Ηπειρώτες να μην αντιλαμβάνεται την σημασία μια τέτοιας παρουσίας στην εποχή που διανύουμε. Όμως η συκοφαντικά λογική των δήθεν υπέρ εξόδων μιας κυβερνητικής προσπάθειας που επιτέλους τολμά να αλλάξει ριζικά χαρακτήρα η σε συνολική εγκατάλειψη Αφύλαχτη & φτωχή Ήπειρος, περιορίζεται σε κριτική για τον σωματοτυπο του ΥΠΕΘΑ.!
Φανερή η λογική και τα γλοιώδη κίνητρα των υποστηρικτών του ραγιαδισμού στα «τέσσερα» που προτιμάνε την αδιαφορία, τον τρόμο, την υποταγή και εμφανίζουν τις άκρως αναγκαίες δαπάνες του ΕΣ σαν δικαιολογία της προηγουμένης εγκληματικής απραξίας και απόλυτης εγκατάλειψης της Ηπείρου.
Λυπάμαι αλλά δεν αρμόζουν σε Θεσπρωτους Ακρίτες τέτοια Μέσα Ενημέρωσης! Αυτό είναι “Υποτιθέμενη ενημέρωση” με φανερό κίνητρο προβοκάτσιας που κατευθύνει στο «ολοι να είμαστε αδιαμαρτύρητα ανεύθυνοι άπραγοι χωρίς πολιτική βούληση και πατριωτισμό και να έχουμε ολοι το ιδιο καλούπι». Δεν είναι αυτό διασταυρωμένη δημοσιογραφική ενημέρωση! είναι μια φτηνή τελειωμένη από πνευματικό μελάνι γραφίδα ενός μάλλον απελπισμένου τραγικού απολιθώματος χωρίς ίχνος αντικειμενικότητας εξέτασης γεγονότων, σεβασμού προς αναγνώστες και με παντελή έλλειψη Ηπειρωτισμου.
Ωστόσο ας πάμε σε μερικά σημαντικά ..σημειώνοντας στην μνήμη την τελευταία φορά που ΥΠΕΘΑ επισκέπτεται την Ακριτική Ήπειρο σε τέτοιο εύρος.
Επίσης σημειώστε την σημασιολογική πρακτική με την παρουσία των ΕΔ στα σύνορα που γείτονες που εμείς βασανιστικά υποδεχθήκαμε τώρα προκλητικά τα αμφισβητούν.
Ακόμη σημειώστε παρακαλώ πόσα δελτία εγκληματικότητας με θύματα και αλλά δημοσιεύματα και πόσες διαμαρτυρίες έχουν γίνει για την Αφύλαχτη Ήπειρο.!
Μια Αφύλαχτη Ήπειρος μια περιοχή που αποδομηθηκε από ασφάλεια και δομή για δήθεν περιορισμό των δαπανών! Μηδενική ασφάλεια χιλιάδες περιστατικά, θύματα, φόβος τρομος και διάτρητα σύνορα με υψηλή εγκληματικότητα!
Αυτά βέβαια ο τοπικος τύπος φαίνεται δεν τα υπολόγισε όταν συνέταξε το κατάπτυστο δημοσίευμα! Αυτά σίγουρα δεν τα καταλαβαίνουν οσοι ζουν στην μίζερη ασφάλεια του μικρόκοσμου τους.
Τέλος αφού αναλογιστούμε ολα αυτά τα σημαντικά χωρίς λαϊκίστικες κορόνες αλλά με σύνεση σοβαρο λογο καλο είναι να ερμηνεύσουμε και το νέο σχέδιο ενίσχυσης των συνόρων και φυλακίων της Ακριτικής Ηπείρου για τους Ακρίτες αλλά και για ολη την Ήπειρο. Ενας υπολογισμός το ποια φυλάκια επισκέφθηκε ο ΥΠΕΘΑ μετα τον Εορτασμό του Σουλιου θα ήταν πραγματικά ρεπορτάζ!
Κατάληξη ... Είχε πολύ καρό ΥΠΕΘΑ να κάνει τέτοια περιοδεία οπως αρμόζει στα σύνορα μας, στους ανθρώπους στην πατρίδα μας .....αλλά ανέλπιστα ανθελληνικά και μόνο μικροκομματικά αυτο ενοχλεί. Ενοχλεί η παρουσία των ΕΔ με τον ΥΠΕΘΑ γιατί για μερικούς θα έπρεπε στα ΙΜΙΑ να πάει κολυμπώντας και ίσως στο Σούλι πεζοπορία!
Είναι κρίμα σε αυτο τον τοπο ειδικά την Θεσπρωτία μερικοί ακόμη να προτιμούν και να απαξιώνουν, να συκοφαντούν την αληθινή πρόθεση τον πατριωτισμό, το καθήκον και το ενδιαφέρον με υψηλά αντανακλαστικά στο βωμό ενός αγκυλωμένου μικροκομματισμού που υποψιαζει επικίνδυνα.
 
Με εκτίμηση για την Θεσπρωτία
Κωνσταντίνος Σ. Κωνσταντινου
Πολιτευτής Θεσπρωτίας ΑΝΕΛ
ΜΕ… ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΛΟΓΟ, ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ… ΚΑΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ (;) ΤΟΥ ΑΓΝΩΜΟΝΑ ΜΕ… ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΛΟΓΟ, ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ… ΚΑΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ (;) ΤΟΥ ΑΓΝΩΜΟΝΑ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 12, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.