Ημερίδα στην Παραμυθιά για εναλλακτικές καλλιέργειες και για καλλιέργεια λεβάντας (+ΒΙΝΤΕΟ)

Ημερίδα στην Παραμυθιά για εναλλακτικές καλλιέργειες και για καλλιέργεια λεβάντας (+ΒΙΝΤΕΟ)

 
Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η ημερίδα με θέμα: "Η κρίση ως Δεύτερη ευκαιρία" όπου ο γεωπόνος Βασίλης Μουσελίμης ο οποίος αναφέρθηκε σε εναλλακτικές καλλιέργειες οι οποίες μπορούν να δώσουν επιχειρηματικές ευκαιρίες ενώ η συζήτηση με τους θεατές εστιάστηκε και στην μέθοδο της φυσικής καλλιέργειας. Ο γεωπόνος απάντησε σε πολλές απορίες των θεατών. Στο δεύτερο μέρος η γεωπόνος Κελεσίδου Μαρία παρουσίασε την καλλιέργεια της Λεβάντας εξηγώντας όλες τις λεπτομέρειες από την προμήθεια των φυτών μέχρι την εμπορική διάθεση τους.
 
Στην ημερίδα συμμετείχαν και οι Πετρίδης Παναγιώτης και Μιλτιάδης Γονιάδης οι οποίοι παρουσίασαν την μέχρι τώρα δουλειά που έχουν κάνει με την Λεβάντα και τα προϊόντα τους. Δυστυχώς την ημερίδα την παρακολούθησαν λίγοι δημότες του δήμου Σουλίου και ελάχιστοι αγρότες. Ακόμα και σε ακαδημαϊκό επίπεδο θα ήταν καλό η αίθουσα να ήταν γεμάτη από αγρότες και φιλόδοξους αγρότες καθώς η γνώση είναι δύναμη.
Την ημερίδα παρακολούθησαν η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραϊμη Μπότση η οποία απηύθυνε και χαιρετισμό, ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Νικόλας Κάτσιος ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Δημήτρης Σακαρέλης, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Άρης Μαρέτας, ο αντιδήμαρχος Σταύρος Κωσταράς, ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Στέργιος Αναστασίου, δημοτικοί σύμβουλοι κ.α.

Δείτε στο βίντεο από το STEP που ακολουθεί, τον χαιρετισμό της δημάρχου Σουλίου και του αντιπεριφερειάρχη:
 
Ημερίδα στην Παραμυθιά για εναλλακτικές καλλιέργειες και για καλλιέργεια λεβάντας (+ΒΙΝΤΕΟ)  Ημερίδα στην Παραμυθιά για εναλλακτικές καλλιέργειες και για καλλιέργεια λεβάντας (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 12, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.