Ολοκληρώθηκαν οι γιορτές Σουλίου (+ΦΩΤΟ) Καμμένος: Το Κούγκι πιο επίκαιρο από ποτέ

Ολοκληρώθηκαν οι γιορτές Σουλίου (+ΦΩΤΟ)
Καμμένος: Το Κούγκι πιο επίκαιρο από ποτέ

 


Το Κούγκι, η ανατίναξη και η θυσία του Καλόγερου Σαμουήλ, αποδεικνύονται πιο επίκαιρα από ποτέ. Ο εορτασμός στο βαρύ πολιτικό σκηνικό που βιώνει η χώρα, είχε πολλά μηνύματα...

Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής με την αναπαράσταση της ανατίναξης του μικρού μοναστηριού, στο επιβλητικό βράχο του Κουγκίου, παρόντος του Υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου, που εκπροσώπησε την Κυβέρνηση.
 
 
Ο Υπουργός ζήτησε ενότητα του ελληνικού λαού στις δύσκολες μέρες που περνά η χώρα και τόνισε με νόημα πως αν σήμερα το κάνουν Κούγκι, η ευθύνη θα ανήκει στους Ευρωπαίους και τους δανειστές της Ελλάδας.

«Το μήνυμα της σημερινής επετείου είναι ότι αυτός ο λαός, ο οποίος πολλές φορές δέχθηκε στην διάρκεια της ιστορίας του, επιθέσεις δεν μπορεί να μείνει σκλαβωμένος. Η εθνική κυριαρχία της χώρας δεν παραδίδεται. Τα χώματα αυτά είναι ποτισμένα με αίμα και με αγώνες ανθρώπων που δεν παρέδωσαν τα κλειδιά της πατρίδας και όταν ήρθε η ώρα, απέδειξαν ότι προτιμούν τον θάνατο από την σκλαβιά», ανέφερε ο Υπουργός στις δηλώσεις του.
 
 
Ο κ. Καμμένος ουσιαστικά ανέφερε ότι τα περιθώρια υποχωρήσεων της ελληνικής κυβέρνησης στην δύσκολη διαπραγμάτευση με τους δανειστές εξαντλήθηκαν σημειώνοντας ότι δεν πρόκειται να κάνουμε ούτε χιλιοστό πίσω και κάλεσε τον λαό ενωμένο, να πει το μεγάλο όχι, αν ξαναχρειαστεί.

«Σήμερα, με οικονομικούς τρόπους κι όχι με τα όπλα, προσπαθούν κάποιοι να μας κάνουν να παραδώσουμε την Ελλάδα και την εθνική μας κυριαρχία.
 
 
Θα πρέπει να καταλάβουν ότι η Ελλάδα, είναι μία σύγχρονη, ευρωπαϊκή χώρα που θέλει τη συνεργασία με όλους αλλά δεν παραδίδει την εθνική της κυριαρχία.

Κυρίως δεν παραδίδει την αξιοπρέπειά της. Εάν έχουν στόχο να παραδώσουμε την αξιοπρέπεια μας με ανταλλάγματα έχουν χτυπήσει πόρτα σε λάθος λαό, σε λάθος χώρα.

Ο ελληνικός λαός ενωμένος θα ξαναπεί όταν χρειαστεί το μεγάλο όχι.
 
Η Κυβέρνηση, έχει φτάσει στα όρια της λαϊκής εντολής με την λύση που έχει προτείνει προς τους δανειστές. Αυτή είναι η τελευταία μας λέξη. Εάν θα το κάνουν Κούγκι θα το κάνουν με δική τους ευθύνη. Εμείς δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω ούτε χιλιοστό και καλώ το σύνολο του ελληνικού λαού ανεξαρτήτως πολιτικών επιλογών να είμαστε μαζί σε αυτή την τεράστιας εθνικής σημασίας στιγμή», κατέληξε στη δήλωσή του ο κ. Καμμένος.
 
Ολοκληρώθηκαν οι γιορτές Σουλίου (+ΦΩΤΟ) Καμμένος: Το Κούγκι πιο επίκαιρο από ποτέ Ολοκληρώθηκαν οι γιορτές Σουλίου (+ΦΩΤΟ) Καμμένος: Το Κούγκι πιο επίκαιρο από ποτέ Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 07, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.