Σύνδεσμος Υδραυλικών Θεσπρωτίας - Επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα και κοπή της βασιλόπιτας


Ο Σύνδεσμος Υδραυλικών Θεσπρωτίας επιθυμώντας να ενισχύσει ακόμη περισσότερες τις δράσεις του για την προστασία του κλάδου και την προάσπιση των νόμιμων δικαιωμάτων των συναδέλφων υδραυλικών, αλλά και των καταναλωτών, αποφάσισε την υλοποίηση ενεργειών ενημέρωσης των αρμόδιων φορέων και του κοινού σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδος (ΟΒΥΕ).

Στα ανωτέρω πλαίσια, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Λάζαρος Φίλιος, με τον Ταμία κο Κωνσταντίνο Ζαρκάδα και τον Πρόεδρο της ΟΒΥΕ κ. Δημήτριο Βαργιάμη επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας την Παρασκευή 02 Φεβρουαρίου 2018 και συναντήθηκε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Θεσπρωτίας κο Ηλία Ντόντη και τον Διοικητή Αστυνομικού Τμήματος Ηγουμενίτσας κο Νικόλαο Σταματεράκη, τους οποίους και ενημέρωσαν για τα προβλήματα του κλάδου αιτούμενοι την συνδρομή τους στην πάταξη της παράνομης εργασίας από μη αδειούχους υδραυλικούς, όπως ορίζεται από τον Νόμο 3982/11 άρθρο 12, και παράλληλα ανέπτυξαν τρόπους συνεργασίας για την καταπολέμηση του φαινομένου.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας πραγματοποιήθηκε και η κοπή της πίτας του Συνδέσμου Υδραυλικών Θεσπρωτίας, με την παρουσία του επίσημου προσκεκλημένου του Συνδέσμου μας, του Προέδρου της ΟΒΥΕ καθώς και των μελών μας. Το Δ.Σ. ενημέρωσε για τις ενέργειες του σε διάφορα κλαδικά ζητήματα και κυρίως για την πάταξη της παράνομης εργασίας, τονίζοντας πως οι ενέργειες γίνονται με γνώμονα όχι μόνο την προστασία των αδειούχων υδραυλικών αλλά και την προστασία των πολιτών από επικίνδυνες κακοτεχνίες.


Σύνδεσμος Υδραυλικών Θεσπρωτίας - Επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα και κοπή της βασιλόπιτας Σύνδεσμος Υδραυλικών Θεσπρωτίας - Επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα και κοπή της βασιλόπιτας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Φεβρουαρίου 10, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.