Πρόσκληση στην 1η Συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας για το έτος 2019



Καλείστε στην συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 7η του μήνα Φεβρουάριου του έτους 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11.00π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (οδός Σουλίου, αρ. 3), για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων:


ΘΕΜΑ 1ο:

Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη απόφασης, σχετικά με την τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου της 3ης Πολεοδομικής Ενότητας του Δήμου Ηγουμενίτσας στο Ο.Τ. 33 έπειτα από την από 12-09-2018 αίτηση του Τσίγκου Δημήτριου.


ΘΕΜΑ 2ο:

Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη απόφασης, σχετικά με την τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου Συβότων του Δήμου Ηγουμενίτσας στο Ο.Τ. 6 έπειτα από την από 29-12-2017 αίτηση της εταιρείας ΔΕΣΠΟΤΙΚΟ Ο.Ε..


ΘΕΜΑ 3ο:

Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη απόφασης, σχετικά με την τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου Συβότων του Δήμου Ηγουμενίτσας στο Ο.Τ. 60 έπειτα από την από 30-08-2018 αίτηση των Βλάχου Αλέξανδρου, Βλάχου Ευάγγελου, Τσόλη Γρηγόριου, Τσόλη Κωνσταντίνου και Τσόλη Αικατερίνης.


ΘΕΜΑ 4ο:

Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη απόφασης, σχετικά με την τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου Συβότων του Δήμου Ηγουμενίτσας στο Ο.Τ. 9Α έπειτα από την από 25-01-2015 αίτηση της Μάρκου Πανωραίας.


ΘΕΜΑ 5ο:

Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη απόφασης, σχετικά με την αυτοδίκαιη άρση απαλλοτρίωσης στο Ο.Τ. 31 στην 1η Π.Ε. του Δήμου Ηγουμενίτσας για την κοινωφελή χρήση Δημοτικού Σχολείου ύστερα από τις από 23-07-2018 και 03-08-2018 αιτήσεις των Γούλα Βασίλειου και του Χρυσικόπουλου Κωνσταντίνου αντιστοίχως.


ΘΕΜΑ 6ο:

Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη απόφασης, σχετικά με την από 7-09-2018 αίτηση του Βέρμπη Χρήστου για την αντικατάσταση του οικοπέδου του στο Ο.Τ. 158, αριθ. 72Β στην θέση «Βουνίστρα» της Τ.Κ. Πέρδικας του Δήμου Ηγουμενίτσας λόγω ακαταλληλότητας.


ΘΕΜΑ 7ο:

Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη απόφασης, σχετικά με την από 26-07-2018 αίτηση της Ζούμπου Μαρίας για την μεταβίβαση σε αυτήν του οικοπέδου που βρίσκεται στο Ο.Τ. 160, αριθ. 39Β στην θέση «Βουνίστρα» της Τ.Κ. Πέρδικας του Δήμου Ηγουμενίτσας ιδιοκτησίας Ζούμπου Γεώργιου, αποθανόντος συζύγου της αιτούσας


ΘΕΜΑ 8ο:

Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, προς συζήτηση και λήψη απόφασης, σχετικά με την αποκατάσταση των ιδιοκτησιών α) κληρονόμων Νικόλαου Τζοβάρα (Έλλης Τζοβάρα, Παύλου Τζοβάρα, Χρήστου Τζοβάρα και Αριστεάς Τζοβάρα) β) κληρονόμων Ευθαλίας Κωνσταντάκου (Θωμά Κωνσταντάκου, Ανθούλας Κωνσταντάκου, Φίλιππου Κωνσταντάκου και Μελίνας Κωνσταντάκου) και γ) Βρύση Ευφροσύνης των οποίων τα οικόπεδα βρίσκονται στο Ο.Τ. 12 του εγκεκριμένου Σχεδίου Οικισμού Γραικοχωρίου της 2η Π.Ε. του Δήμου Ηγουμενίτσας με άλλα ίσης αξίας σε δημοτική έκταση στο Ο.Τ. 16Β στην ίδια περιοχή, καθώς τα πρώτα ρυμοτομήθηκαν και χαρακτηρίστηκαν Κοινόχρηστοι Χώροι.


ΘΕΜΑ 9ο:

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την κοπή ή μη ενός ατόμου Πεύκου (Pinus spp) επί της οδού 28ης Φεβρουαρίου στην Δ.Κ. Ηγουμενίτσας σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 2, περίπτ. ζ, υποπερίπτ. α της με αριθμ. ΥΠΕΝ/ΔΑΟΚΑ/69701/4461 Απόφασης (ΦΕΚ 4520 Β΄/16-10-2018).


ΘΕΜΑ 10ο:

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την κοπή ή μη ενός ατόμου Ψευδακακίας (Robinia pseudoacacia) επί της οδού Εθν. Αντιστάσεως στην Δ.Κ. Ηγουμενίτσας σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 2, περίπτ. ζ, υποπερίπτ. α της με αριθμ. ΥΠΕΝ/ΔΑΟΚΑ/69701/4461 Απόφασης (ΦΕΚ 4520 Β΄/16-10-2018).


ΘΕΜΑ 11ο:

Εισήγηση σε διαβούλευση της κανονιστικής απόφασης του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας με θέμα «ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ» (Αρχικό Σχέδιο).


ΘΕΜΑ 12ο:

Εισήγηση σε διαβούλευση της κανονιστικής απόφασης του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας με θέμα «ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ» (Αρχικό Σχέδιο).


ΘΕΜΑ 13ο:

Συζήτηση και διατύπωση γραπτών απόψεων στα πλαίσια των γνωμοδοτήσεων και της έναρξης δημόσιας διαβούλευσης επί του περιεχομένου του φακέλου του έργου: «Ανανέωση και Τροποποίηση [προσθήκη νέου συνοδού Α.Ε.Κ.Κ. (Απόβλητα Εκσκαφών κατασκευών & Κατεδαφίσεων)] της περιβαλλοντικής αδειοδότησης για την εκμετάλλευση λατομείου αδρανών υλικών, στην θέση «Πιθάρι - Παλιαρέζα», Τ.Κ. Δριμίτσας, Δ.Ε. Παραποτάμου, Δ. Ηγουμενίτσας (λατομική περιοχή χώρος ΙΙ)».


ΘΕΜΑ 14ο:

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την χορήγηση ή μη παράτασης ωραρίου μουσικής για το έτος 2019 έως τις 03.00π.μ. στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΑΦΕΝΕΙΟ - ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ» με την επωνυμία «ΜΥΘΟΣ» ιδιοκτησίας Ντάγκα Ιωάννη του Λάμπρου, που βρίσκεται στην Τ.Κ. Πέρδικας του Δήμου Ηγουμενίτσας.


ΘΕΜΑ 15ο:

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την χορήγηση ή μη παράτασης ωραρίου μουσικής για το έτος 2019 έως τις 03.00π.μ. στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΑΦΕ - ΜΠΑΡ» με την επωνυμία «ΕΛΞΗ» ιδιοκτησίας Γκέγκα Μανταλένας του Περικλή, που βρίσκεται στην Δ.Κ. Γραικοχωρίου του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Πρόσκληση στην 1η Συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας για το έτος 2019 Πρόσκληση στην 1η Συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας για το έτος 2019 Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 06, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.