Τα ... κορίτσια του Καχριμάνη



Κυρίαρχο ρόλο φαίνεται πως θα έχουν στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στο ψηφοδέλτιο του Αλέκου Καχριμάνη στην Θεσπρωτία, οι γυναίκες.

Οι πέντε υποψήφιες που γνωρίζουμε ως σήμερα είναι η Αντιγόνη Φίλη, η Ηλιάνα Σπανοπούλου, η Ρεγγίνα Δηλαβέρη, η Σταυρούλα Μπραΐμη και η νεότερη της παρέας Μυρτώ Λύκα.

Και οι πέντε γυναίκες διακρίνονται για το δυναμικό του χαρακτήρα τους, ενώ θεωρούνται όλες τους επιτυχημένες στην επαγγελματική και πολιτική τους πορεία.

Η κα Φίλη είναι καθηγήτρια Γερμανικών, υπήρξε υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ, ενώ είναι εκλεγμένη περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό του Καχριμάνη, για δύο θητείες.

Η κα Σπανοπούλου είναι τραπεζική υπάλληλος ενώ και αυτή είναι εκλεγμένη περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό Καχριμάνη.

Η κα Δηλαβέρη είναι μαχητική δικηγόρος και είναι εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος Ηγουμενίτσας με τον συνδυασμό του κ. Λώλου.

Η κα Μπραΐμη είναι οδοντίατρος στο επάγγελμα ενώ είναι εν ενεργεία Δήμαρχος Σουλίου για δύο συνεχόμενες θητείες.

Την πεντάδα συμπληρώνει η κα Μυρτώ Λύκα, η οποία είναι κτηνοτρόφος και πρόεδρος του κτηνοτροφικού συλλόγου Θεσπρωτίας, με έντονη συνδικαλιστική δράση.

Ο θυμόσοφος λαός λέει πως "πίσω από κάθε πετυχημένο άντρα, κρύβεται μια δυναμική γυναίκα".

Όταν κρύβονται πέντε....;
Τα ... κορίτσια του Καχριμάνη Τα ... κορίτσια του Καχριμάνη Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 08, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.