Απέραντος σκουπιδότοπος η παραλία του Δρεπάνου (+ΦΩΤΟ)





Σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο έχουν μετατραπεί οι παραλίες του Δρεπάνου και του Μακρυγιαλίου στην Ηγουμενίτσα, αφού κανένας "υπεύθυνος" δεν μεριμνά για τον καθαρισμό τους.

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες αναγνωστών, σε όποιο σημείο δεν υπάρχει καντίνα, τα σκουπίδια έχουν σχηματίσει σορούς.

Η περιοχή είναι ζώνη ευθύνης του ΟΛΗΓ και μάλιστα ο Δήμος Ηγουμενίτσας εξέδωσε ανακοίνωση πριν λίγες ημέρες, αποποιώντας κάθε ευθύνη.


Βέβαια, ήταν η ίδια Δημοτική Αρχή που πανηγύριζε πριν έναν μήνα, που αυτή η παραλία, βραβεύτηκε με Γαλάζια Σημαία.

Πουθενά δεν υπάρχουν κάδοι σκουπιδιών, πουθενά δεν υπάρχουν αξιοπρεπείς ντουζιέρες, πουθενά δεν υπάρχουν αλλαξιέρες και φυσικά δεν υπάρχουν ούτε για δήγμα τουαλέτες.

Φυσικά ευθύνες έχουμε και όσοι από εμάς πηγαίνουμε στην παραλία, ξεχνώντας φεύγοντας να πάρουμε μαζί μας, τα σκουπίδια που εμείς δημιουργήσαμε.


Αυτό βέβαια δεν απαλλάσσει από την υποχρέωση, τους όποιους υπεύθυνους, να μαζέψουν τα σκουπίδια και να καθαρίζουν τις παραλίες.

Το όλο θέμα πάντως επιβεβαιώνει όσους υποστηρίζουν πως έχουμε ότι μας αξίζει.



Απέραντος σκουπιδότοπος η παραλία του Δρεπάνου (+ΦΩΤΟ) Απέραντος σκουπιδότοπος η παραλία του Δρεπάνου (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 23, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.