Ο 19χρονος Θεσπρωτός της Στουτγάρδης που μπορεί να γίνει ο νέος «Χούμελς»

Ο 19χρονος Θεσπρωτός της Στουτγάρδης που μπορεί να γίνει ο νέος «Χούμελς»


Ένας ελληνικής καταγωγής ποδοσφαιριστής, γεννημένος στη Γερμανία το 2001, είναι αυτός που επέλεξε η ιταλική ιστοσελίδα tuttomercatoweb, για να παρουσιάσει στη καθημερινή στήλη της «ένα ταλέντο την ημέρα», στην οποία αναδεικνύει τους πιο ταλαντούχους νέους στην Ευρώπη. 

Ο λόγος για τον Θεσπρωτό Aντώνη Αηδόνη της Στουτγάρδης.

«Ιδιαίτερα πολύτιμος αμυντικός», χαρακτηρίζεται από το Μέσο σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, «που κερδίζει όλο και περισσότερο χώρο στην Bundesliga, χάρη στην ποιότητά του που τον οδήγησε να αποτελεί πυλώνα σε κάθε εθνική ομάδα Νέων, στην οποία έχει παίξει».

«Θυμίζει τον Χούμελς όταν ήταν νέος, για την ικανότητά του να οργανώνει από πίσω, αλλά είναι επίσης εξαιρετικός στα μαρκαρίσματα. Δεν είναι τυχαίο ότι ο προπονητής της εθνικής κάτω των 20 ετών, Γκουίντο Στρεϊτσμπάιερ, τον χρησιμοποίησε ως κεντρικό αμυντικό αλλά και ως μέσο μπροστά από την πίσω γραμμή στο 4-2-3-1».

Ο Αηδόνης ανήκε στη Χοφενχάιμ από το 2012 έως το 2018 και έκτοτε αγωνίζεται με την Στουτγάρδη. Έχει παίξει σε όλες τις «μικρές» Εθνικές της Γερμανίας (Κ15, Κ17, Κ18, Κ20), αλλά μέχρι να αγωνιστεί σε επίπεδο Ανδρών, έχει την επιλογή να φορέσει τη φανέλα της Ελλάδας, όπως ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, που επίσης αναδείχθηκε από τον ίδιο σύλλογο.

Δείτε τον Αηδόνη σε δράση:

Ο 19χρονος Θεσπρωτός της Στουτγάρδης που μπορεί να γίνει ο νέος «Χούμελς» Ο 19χρονος Θεσπρωτός της Στουτγάρδης που μπορεί να γίνει ο νέος «Χούμελς» Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Νοεμβρίου 26, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.