Κλείνει οριστικά και η Τράπεζα Πειραιώς στο Φιλιάτι

Κλείνει οριστικά και η Τράπεζα Πειραιώς στο Φιλιάτι


Στο κλείσιμο 53 καταστημάτων σε όλη την χώρα προχωράει η Τράπεζα Πειραιώς, ανάμεσά τους και το κατάστημα των Φιλιατών, που μέχρι τώρα λειτουργούσε μόνο κάθε Πέμπτη.

Η διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς κατέληξε στην απόφαση να κλείσει δεκάδες καταστήματα, στο πλαίσιο του σχεδίου μετασχηματισμού της. Οι εργασίες των καταστημάτων, η λειτουργία των οποίων παύει, θα μεταφερθούν σε άλλα καταστήματα της ευρύτερης περιοχής.

Για τους υπαλλήλους των καταστημάτων που κλείνουν και μόνο, η τράπεζα παρατείνει μέχρι τις 30 Νοεμβρίου το πρόγραμμα εθελούσιας αποχώρησης, δείχνοντάς τους με έμμεσο πλην σαφή τρόπο την πόρτα της εξόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόγραμμα έχει ήδη στεφθεί με επιτυχία, με περισσότερους από 800 εργαζομένους να έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Όσον αφορά στα καταστήματα που κατεβάζουν ρολά, η αρχή γίνεται με 25 καταστήματα, μεταξύ των οποίων σε Γαλάτσι, Νέα Σμύρνη, Αγία Βαρβάρα και Άγιο Δημήτριο Αττικής. 
Άλλα 11 καταστήματα θα κλείσουν την άλλη Παρασκευή, 6 καταστήματα στις 4 Δεκεμβρίου, 3 στις 17 Δεκεμβρίου και 8 στις 18 του ίδιου μήνα.

Στην Ήπειρο κλείνουν τα καταστήματα του Θεσπρωτικού, του Παρακαλάμου και το κινητό συνεργείο Φιλιατών, όπως ονομάζεται, αφού μέχρι τώρα λειτουργούσε μόνο κάθε Πέμπτη.
Κλείνει οριστικά και η Τράπεζα Πειραιώς στο Φιλιάτι Κλείνει οριστικά και η Τράπεζα Πειραιώς στο Φιλιάτι Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Νοεμβρίου 22, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες