Θεσπρωτία| Δύο περιπολικά στην ίδια κηδεία!

 Θεσπρωτία| Δύο περιπολικά στην ίδια κηδεία!Υπερβάλλον ζήλος της Ελληνικής Αστυνομίας! Σε χωριό της Θεσπρωτίας αργά το μεσημέρι της Κυριακής πραγματοποιούνταν κηδεία.

Πριν καλά καλά ξεκινήσει φτάνει περιπολικό από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να ελέγξει την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Μόλις οκτώ άτομα στην εκκλησία, συμπεριλαμβανομένου και του ιερέα.

Το περιπολικό απομακρύνεται και μετά από λίγη ώρα κι ενώ η τελετή ήταν σε εξέλιξη έφτασε δεύτερο.

Αυτή την φορά οι αστυνομικοί ήρθαν σε αντιπαράθεση με τους συγγενείς που… τόλμησαν να ρωτήσουν προς τι η παρουσία τους.

Παρά την ιδιαιτερότητα των στιγμών οι αστυνομικοί δεν διακρίθηκαν για την ευγένειά τους. Το αντίθετο μάλιστα, μαρτυρούν οι παραβρισκόμενοι.

Όταν η τελετή ολοκληρώθηκε η τοπική ηγεσία της ΕΛΑΣ έγινε αποδέκτης των διαμαρτυριών… Και η απάντηση ήταν αφοπλιστική!

Το δεύτερο περιπολικό δεν είχε σκοπό τον έλεγχο των υγειονομικών μέτρων αλλά τη σύλληψη ανθρώπου από το γραφείο τελετών καθώς σε βάρος του είχε υποβληθεί μήνυση για οικογενειακή του υπόθεση!

Έτσι κάποιο αστυνομικό, δαιμόνιο μυαλό, θεώρησε καλό να πάει το περιπολικό στην κηδεία για να γίνει η σύλληψη! Και μη χειρότερα..
Θεσπρωτία| Δύο περιπολικά στην ίδια κηδεία!  Θεσπρωτία| Δύο περιπολικά στην ίδια κηδεία! Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Νοεμβρίου 22, 2020 Rating: 5

2 σχόλια:

  1. Τους προέκυψε τουλάχιστον πως θα γίνονταν η ταφή χωρίς νεκροθάφτη;; Ή δεν τους αφορούσε;;; Σωστά, και μη χειρότερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλεος. Ούτε να πεθανουμε βρε παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες