Ευχές από την αντιπεριφερειάρχη περιβάλλοντος, ανάπτυξης και εμπορίου κα Μπραΐμη

Ευχές από την αντιπεριφερειάρχη περιβάλλοντος, ανάπτυξης και εμπορίου κα Μπραΐμη



Βιώνουμε όλοι μας μία πρωτόγνωρη δοκιμασία. Το φετινό Πάσχα για μία ακόμη χρονιά θα είναι διαφορετικό. Για μια ακόμη χρονιά είμαστε αναγκασμένοι να στερηθούμε έθιμα και παραδόσεις αιώνων. Ας κάνουμε λίγο ακόμη υπομονή σε λίγο καιρό όλα θα είναι διαφορετικά, θα είναι καλύτερα.

Άλλωστε στο τέλος του μαρτυρίου του Γολγοθά υπάρχει ο θρίαμβος της ζωής η ΑΝΑΣΤΑΣΗ. Οι μέρες μέχρι την Ανάσταση είναι μέρες περισυλλογής, από την δοκιμασία ας βγούμε πιο δυνατοί, εκτιμώντας αξίες που είχαν υποτιμηθεί όπως η υγεία και η αλληλεγγύη.

Συνεχίζουμε πιο δυνατοί, πιο σώφρονες. Ας μην κλονίσει τίποτα την πίστη και την ελπίδα για το αύριο. Με το βλέμμα στραμμένο στους ευάλωτους συνανθρώπους μας και σε όλους αυτούς που μάχονται στην πρώτη γραμμή θα πορευτούμε, εξάλλου η αγάπη και η αυτοθυσία για το συνάνθρωπο είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το μήνυμα της Ανάστασης.

Χρόνια Πολλά – Καλό Πάσχα

Σταυρούλα Μπραΐμη – Μπότση
Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου σε θέματα Περιβάλλοντος, Ανάπτυξης και Εμπορίου
Ευχές από την αντιπεριφερειάρχη περιβάλλοντος, ανάπτυξης και εμπορίου κα Μπραΐμη Ευχές από την αντιπεριφερειάρχη περιβάλλοντος, ανάπτυξης και εμπορίου κα Μπραΐμη Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 23, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.