https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Εμβολιάστηκε ο Περιφερειάρχης και απευθύνει έκκληση στους πολίτες

Εμβολιάστηκε ο Περιφερειάρχης και απευθύνει έκκληση στους πολίτεςΣτο Κέντρο Υγείας Ιωαννίνων εμβολιάστηκε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, καθώς όπως σημειώνει ήρθε και η δική του σειρά.

Ο ίδιος ανήρτησε φωτογραφία από τον εμβολιασμό ευχαριστώντας τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό για την εξαίρετη οργάνωση και λειτουργία του εμβολιαστικού κέντρου και παράλληλα παροτρύνει όλους να εμβολιαστούν ώστε να θωρακιστεί η κοινωνία απέναντι στην πανδημία.

«Θα ήθελα όμως να απευθύνω έκκληση και σε κάθε πολίτη να εμβολιαστεί, γιατί μόνο έτσι θα καταφέρουμε να θωρακίσουμε την κοινωνία έναντι της πανδημίας και να ξαναπάρουμε τη ζωή στα χέρια μας! Η επιστήμη μας έκανε ένα μεγάλο δώρο, ανοίγοντας τον δρόμο για να τελειώσει το συντομότερο η μεγάλη αυτή περιπέτεια και μόνο ευγνώμονες πρέπει να αισθανόμαστε!» σημειώνει.
Εμβολιάστηκε ο Περιφερειάρχης και απευθύνει έκκληση στους πολίτες Εμβολιάστηκε ο Περιφερειάρχης και απευθύνει έκκληση στους πολίτες Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 23, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.