https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Η ΕΤΑΝΑΜ γίνεται αναπτυξιακός οργανισμός

Η ΕΤΑΝΑΜ γίνεται αναπτυξιακός οργανισμόςΜετά την Ήπειρος ΑΕ σε αναπτυξιακό οργανισμό θα μετεξελιχθεί και η ΕΤΑΝΑΜ. Πρόκειται για την δεύτερη αναπτυξιακή της Περιφέρειας Ηπείρου με αρμοδιότητα κυρίως στους Νομούς Άρτας και Πρέβεζας.

Οι Αναπτυξιακοί Οργανισμοί είναι ένα νέο εργαλείο που θεσμοθέτησε το Υπουργείο Εσωτερικών θέλοντας να δώσει μεγαλύτερη ευελιξία σε φορείς της αυτοδιοίκησης.

Η μετατροπή της ΕΤΑΝΑΜ σε Αναπτυξιακό Οργανισμό είναι ένα από τα σημαντικότερα θέματα στην ημερήσια διάταξη του Περιφερειακού Συμβουλίου που συνεδριάζει την ερχόμενη Δευτέρα στη μία το μεσημέρια.

Αναλυτικά τα θέματα που θα συζητηθούν:
1. Επικύρωση πρακτικών – αποφάσεων 4ης/2-4-2021 τακτικής, μέσω τηλεδιάσκεψης, συνεδρίασης Π.Σ.
2. Έγκριση έκθεσης αποτελεσμάτων εκτέλεσης Προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων της Περιφέρειας Ηπείρου, για το Α΄ τρίμηνο του 2021
3. Επικαιροποίηση (τροποποίηση-συμπλήρωση) κήρυξης αναγκαστικής απαλλοτρίωσης εκτάσεων ακινήτων, που απαιτούνται για το έργο «Σύνδεση λιμένα Ηγουμενίτσας-Εγνατία οδός και πρόσβαση προς Μαυρομάτι (είσοδος πόλης Ηγουμενίτσας)».
4. Λήψη απόφασης επί αιτήματος ιδιοκτητών ΤΑΞΙ, με έδρα το Δήμο Ζίτσας και του Δήμου Ζίτσας, για μερική τροποποίηση της ισχύουσας απόφασης του Π.Σ., όσον αφορά στον καθορισμό των εδρών ΤΑΞΙ (ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ)
5. Μετατροπή της «ΕΤΑΝΑΜ Α.Ε. Ο.Τ.Α.» σε Αναπτυξιακό Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης
6. Ανανέωση θητείας των μελών του Περιφερειακού Επιστημονικού Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας (ΠΣΕΚ) Περιφέρειας Ηπείρου
Η ΕΤΑΝΑΜ γίνεται αναπτυξιακός οργανισμός Η ΕΤΑΝΑΜ γίνεται αναπτυξιακός οργανισμός Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 23, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.