Συναυλία πολυφωνικών συγκροτημάτων το Σάββατο στο Φιλιάτι - Εργαστήριο POLYPHONIA

Συναυλία πολυφωνικών συγκροτημάτων το Σάββατο στο Φιλιάτι - Εργαστήριο POLYPHONIA



H Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ηπείρου (Π.Ε.Δ. Ηπείρου), Επικεφαλής Δικαιούχος του Έργου, και οι υπόλοιποι Δικαιούχοι του Έργου - ο Δήμος Πωγωνίου, το Νομαρχιακό Ινστιτούτο της Περιοχής του Αργυρόκαστρου, η Περιφερειακή Διεύθυνση Πολιτισμού Αυλώνα και ο Δήμος Δερόπολης – στα πλαίσια του Έργου POLYPHONIA «Ανάπτυξη του Θεματικού Τουρισμού, μέσω της διατήρησης της Πολυφωνικής Μουσικής, ως μοναδικό στοιχείο της Διασυνοριακής Πολιτιστικής Κληρονομιάς» σας καλωσορίζουν στο τελευταίο μέρος της Διασυνοριακής Περιοδείας - Συναυλίας Πολυφωνικών Συγκροτημάτων από Αλβανία και Ελλάδα.

Το Έργο POLYPHONIA συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από Εθνικούς πόρους των συμμετεχουσών χωρών του Προγράμματος Interreg IPA II CBC «Ελλάδα – Αλβανία 2014-2020».

Η Συναυλία θα λάβει χώρα στους Φιλιάτες, στις 19 Φεβρουαρίου 2022, ημέρα Σάββατο, με ώρα έναρξης 12:00 στην κεντρική πλατεία.

Θα μας τιμήσουν με τη παρουσία τους τρεις πολυφωνικές ομάδες από την περιοχή της Αλβανίας και μία από την περιοχή του Πωγωνίου, συγκεκριμένα: ο Σύλλογος Πωγωνίσιου Πολυφωνικού Τραγουδιού και τα συγκροτήματα "Ergjeria- Gjirokaster", "Bença- Tepelene", "Selo -Dropull".

1o & 2ο Εργαστήριο POLYPHONIA
H Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ηπείρου (Π.Ε.Δ. Ηπείρου), Επικεφαλής Εταίρος του Έργου POLYPHONIA «Ανάπτυξη του Θεματικού Τουρισμού, μέσω της διατήρησης της Πολυφωνικής Μουσικής, ως μοναδικό στοιχείο της Διασυνοριακής Πολιτιστικής Κληρονομιάς» στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου πραγματοποιεί το:
Το 1ο Εργαστήριο POLYPHONIA θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΠΕΔ Ηπείρου στα Ιωάννινα, Ναπολέοντος Ζέρβα 2, 18 Φεβρουαρίου 2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00.
Το 2ο Εργαστήριο POLYPHONIA θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου Φιλιατών, 19 Φεβρουαρίου 2022, ημέρα Σάββατο και ώρα 10:00.
Παράλληλα και τα δύο Εργαστήρια θα μεταδοθούν και μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Zoom, μέσω των συνδέσμων που θα βρείτε στο https://polyphonia.eu/workshops/.
Η συμμετοχή στα Εργαστήρια προϋποθέτει την συμπλήρωση της Φόρμας Συμμετοχής την οποία μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Π.Ε.Δ. Ηπείρου https://www.pedepirus.gr/.
Το Έργο POLYPHONIA συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από Εθνικούς πόρους των συμμετεχουσών χωρών του Προγράμματος Interreg IPA II CBC «Ελλάδα – Αλβανία 2014-2020».
Τα Εργαστήρια έχουν σαν κύριο στόχο να ενημερώσουν για το Έργο POLYPHONIA, τους στόχους και τα αποτελέσματα του, τη σημασία της διατήρησης της Πολυφωνικής Μουσικής, και περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τη πολυφωνική μουσική και το πολυφωνικό τραγούδι.
Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις σχετικά με το 3ο Εργαστήριο POLYPHONIA, εφόσον οριστικοποιηθεί η διεξαγωγή του.

*Απαραίτητα πιστοποιητικά εμβολιασμού COVID.
* Περιορισμένος Αριθμός Θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
*Συμπληρώστε τη Φόρμα Συμμετοχής και στείλτε τη στο polyphonia@pedepirus.gr.
*Θα δοθούν Βεβαιώσεις Παρακολούθησης.
Συναυλία πολυφωνικών συγκροτημάτων το Σάββατο στο Φιλιάτι - Εργαστήριο POLYPHONIA Συναυλία πολυφωνικών συγκροτημάτων το Σάββατο στο Φιλιάτι - Εργαστήριο POLYPHONIA Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 17, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.